Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lefekvés előtt hány órával...

Lefekvés előtt hány órával ehetek?

Figyelt kérdés
Az baj lenne, ha enném az ebédet? Csak keveset szednék, nem sokat. Nem szokásom este enni, de ma nem igazán ettem így most már érzem. (Az ebéd töltött káposzta)
2023. jan. 21. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Azt szokták ajánlani, hogy lefekvés előtt 3 órával lehetőleg ne egyél, hogy ne alvás közben kelljen emésztened. De nem lesz akkor se semmi bajod, ha most a szokásosnál később fogsz enni.
2023. jan. 21. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

2 órával alvás előtt lehetőleg fogyaszd el a vacsorádat.

Közvetlenül lefekvés előtt már soha ne egyél,főleg ne zsíros,olajos ételeket!

Megemeli a gyomorsavadat,görcsölhet a gyomrod és nem túl jó,ha alvás közben emészted az ételt.

Egy alkalommal nem lesz a világvége,de hosszútávon nem egészséges!

2023. jan. 21. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre nincs szigorú szabály. Én lefekvés előtt fél órával mindig eszek, sokkal jobban alszok.
2023. jan. 22. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én olyan 3-4 órával előtte vacsorázok, és akkor lefekvésig kb meg is emésztem. :)
2023. jan. 22. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!