Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy keveset...

Miért van az, hogy keveset tudok enni is meg inni is?

Figyelt kérdés
kb egy éve, hogy sokkal kevsebbet tudok enni mint egy éve. emlékszem hogy reggelire megettem 5-6 zsemlét, most kettőt megeszek és többet nem bírok. az ivással meg úgy van, hogy csak kis kortyokat tudok, akkor meg három kortybol kiitam egy bögre vizet. 19 éves vagyok és kb. 100kiló, 180 magas, nem tudom ezek számítanak e valamit.
2023. jan. 12. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

első gondolatom az volt, hogy össze van szűkülve a gyomrod, bár 100kg-osan ezt nehéz elképzelni.

Mivel 19 vagy, így tavaly még simán fejlődésben lehettél. Annak idején mikor kamasz voltam én is rengeteget zabáltam és meg sem látszott. Utána már én sem tudtam annyit enni, ha még is sikerült akkor jöttek fel a kilók.

2023. jan. 12. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első mondat az magyarul van?
2023. jan. 12. 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:

1. igen ezt mondta egy orvos ismerősöm is, hogy valószínűleg "felnőttem fizikailag"

2. véletlenül kétszer írtam azt, hogy egy éve bocsi!xd

2023. jan. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!