Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért mondják azt hogy aki...

Miért mondják azt hogy aki 1-2 hétig nagyon keveset eszik, utána a kétszeresét szedi vissza?

Figyelt kérdés
És ha huzamos ideig eszik olyan keveset, mert már teljesen hozzászokott, és nem is kívánja a több ételt? (Mert hát én ebben a kategóriában vagyok benne)
2022. dec. 25. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Ha keveset eszel akkor a következő étkezéseidnél a szervezeted zsírt raktározik el, hogy tudjon mit táplálkozni, ha valamikor újra keveset ennél
2022. dec. 25. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert hosszú távon ezt nem lehet büntetlenül csinálni, ha elkezdesz enni mindent is fel fogsz falni.

Mióta, és mennyit eszel? Nemed, korod, súlyod, magasságod, mennyit fogytál?

2022. dec. 25. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Én is elvoltam hosszú hónapokig 800-1000 kalóriával, teljesen vígan. Nem vicc. Nem is értettem, hogy mások miért rinyálnak már 1500 kalóriánál is. Aztán amikor eltelnek a hónapok, és romokban van a bélflórád, és úgy amúgy a közérzeted, akkor ne csodálkozz, ha napi több ezer kalóriákat fogsz kényszeresen betömni trash foodból, ugyanis a szervezeted a gazdájával ellentétben nem hülye, és nem fogja hagyni, hogy az egyén 21. századi körülmények között éhen pusztuljon.
2022. dec. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!