Ha olyan két hétig keveset ettem stressz és betegség miatt, ennyit normális hogy fogytam?
Sziasztok!
A stressztől alig bírtam enni, össze számoltam és olyan 800-1000 kcalt ehettem végig. És amúgy is vékony vagyok alapból az a baj..
Tegnap ráálltam mérlegre és a szokottnál 1,5-2 kilóval vagyok kevesebb.
Nagyon elkeseredtem meg megijedtem, de remélem, hogy ez a koplalós diéta okozta csak.
Ti fogytatok már ilyesmi miatt ennyit, vagy többet? Ugye visszajön?
Szia.
Valószínűleg az okozhatta, de óvatosan egyél, mivel most nagyon raktározni fog a szervezeted, meg fogsz hízni.
Hát adja az ég :D én annal csak örülnék, mert tényleg vékony vagyok genetikámnál fogva, abból meg még fogytam is.
Szóval remélem igazad van.
Hát egy nagydarab pasinak simán lehet amúgy. De én egy vékony kis termetű lány vagyok meg mellesleg nem voltam aznap wcn. :D
Nem fog raktározni, és nem fogsz hízni, ez marhaság.
Ennyitől nem. Egyél normálisan, mint azelőtt.
Nyugi, én nem szeretnék fogyni a többséggel ellenben :D Én tök nyugiba eszek ugyanúgy, nem fogok ettől tartani. Szerintem az első a "jojó effektus"-ra gondolt. Vannak akik nagyon fogyóznak és utána ha abbahagyják 2x olyan gyorsan hízzák vissza. Szerintem ez egyén függő.
Igen ez egy nagyon jó módszer én is így határoztam be magamnak:D köszi
Áh szóval ezért szaródik el az emésztésem napokig, ha nagyobb stressz ér.. Így logikus. Meg az IBS is ezért van ha jól tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!