Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van „joghurtizmus”?

Van „joghurtizmus”?

Figyelt kérdés

Alkoholista vagyok tudom. Abban merül ki, hogy egy üveg bort meg tudok inni egy nap alatt. Igaz, egy hét szünet jön, de ha egyszer nyitva, nem tudom türtőztetni magam.

De így vagyok az ízesített joghurtokkal, krémtúrókkal, túrórudival is. Ha veszek tíz dobozzal, addig nem hagyom békén a hűtőt, amíg el nem tüntetem mind.

ma 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
1 üveg bort simán megiszok 1 nap alatt, mégsem tartom magam alkoholistának. 1 csajos estén több is elfogy, ha jó a hangulat. De ritkán.
ma 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

1.

A joghurtra koncentrálj, most az a téma.

ma 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Az impulzuskontrolloddal, vagy a sztressz szinteddel, és az arra adott evős- ivós reakcióddal lehet a gond szerintem.
ma 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Így látom én is, küzdök ellene, hogy legalább napokra elosszam.

Sajnos magányos öreg ember lettem, aki 6 évtizeden át élt burokban. Ez a gúnytól, lesajnálástól óvott volna, de nem edződdtem meg. Aztán 2021-ben minden a nyakamba szakadt.

ma 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az alkohol cukorrá alakul a szervezetben. (?) Gondolom mindegyik tejtermék, amit eszel, édes. Szóval jah. A 4-es alapján érthető az alkoholizálás is meg a joghurtizmus is. (Inkább édestejtermékizmus.) Mindkettővel vigasztalod magad.
ma 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!