Újra, ès újra belebukom az èletmódvàltàsba, mit tegyek?
Fogyni is szeretnèk,3-4 kg-ot, de nem ez a fő cél, hanem van némi egèszgügyi problèmàm, hormonális gondok. Ebből a szempontból jó lenne tartani gyakorlatilag egy minden mentes ètrendet, vagyis glutén, tej, tojàs, ès szinte cukormenteset. Húst màr lassan 10 ève nem eszem, vagyis kb. 2 ève, halat màr időnként szoktam. Egyszerűen mindig belebukok ebbe. 1 hétig nagyjából megy, magamnak készítek szinte mindent. Aztán hétvégén minden borul, olyankor egészségtelen, cukros, tejes dolgokat is eszem..:( Ennek főként az az oka, hogy a szüleimmel èlek egy házban,ès apukám folyton hoz haza valami èdessèget, pedig màr többször kértem, hogy ne, de àllandóan etetnènek, pedig màr nagyon nem vagyok gyerek. Ès nem tudom megàllni, hogy ne egyem meg, amikor van itthon valami ilyesmi. Laktózèrzèkeny vagyok, egyèbkènt, ès ezért sem kellene ennem tejterméket, de a glutént a legnehezebb kibírni a számomra. Az a baj, hogy főként a menstruációm előtti egy hétben felfalnèk mindent is, kb..:/ Ès persze pont az olyasmiket kívánom, amiket nem szabadna, ès hiába csinálok helyette egészségesebb èdessèget pl.,az sem jó. Mennyi időt kellene kibírnom, hogy àtlendüljek, ès màr ne kívánjam ezeket?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!