Mitől pisilhetek sokat?
Sziasztok!
1 hete kezdtem el életmódot váltani, kaptam a háziorvosomtól egy gyógyszert (injekciós) ami elveszi az éhségérzetet stb. 1 héttel ezelőtt a folyadékbevitelem napközben 2 energiaital, este 1,75l cola volt. Váltottam vízre és cukormentes teára. Enni nem nagyon tudok, mivel a gyógyszer mellékhatását erősen érzem(fejfájás, hányinger, ha eszem akkor hányás), inni igyekszem napi 2-3 liter folyadékot.
Szerintetek mitől lehet az, hogy óránként 2x-3x pisilnem kell? Lehet, hogy egyszerre túl sokat iszom? Próbálok minel többet "legyűrni".
Köszi a válaszokat előre is!:)
154 cm vagyok és 104 kiló.:)
Nem azért kell, hogy ne egyek, inkább azért hogy ne nassoljak:)
Amúgyis napi egyszer nagyon max kétszer eszek
Kettő!😂 amiről írtam az új, ez a régi. Elfelejtettem a jelszavam, és addig próbálgattam míg beengedett🤷♀️😂
Ilyen az én szerencsém🥲
Mindenkinél mások a mellékhatásai:)
Van aki ugyanúgy bír enni, és igen Felírta mert megvan a BMI-m illetve IR-em van és Pcosem.
A húgyuti zavarok pedig szerintem nem a gyógyszernek köszönhetőek. Megfigyeltem ezt akkor is, amikor nem szedtem gyógyszert, csak szimplán 20 órán keresztül nem ettem semmit.🙂
Hidd el nekem, hogy elég sokan használják, és megvoltak a szükséges vizsgálatok is.🙂
Nagyon sokan használják ezt a gyógyszert. Akkor akik sikeresen leadtak 30-40 kilót, ők is belebetegedtek?
Leginkább arra voltam kíváncsi, hogyha hajtja ki a szervezem magából a vizet, merthogy el vagyok vizesedve, akkor pisilhetek többet?
Hívnám én a dokimat, de ma nem rendelt.:)
Ozempic a neve.
"Mint egyéb obesitas-ellenes kezeléseknél, itt is jelentős egyéni eltérések fordulnak elő. A betegek egyharmadánál 20%-osnál nagyobb, 10%-ánál pedig 30%-osnál nagyobb mértékű fogyást mértek, ami eléri a bariátriai műtétek hatékonyságát."
Tudjuk, itt mindig mindenki okos, kötekszik, de a segítség nem megy🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!