Ha egy 8 órás útra indulunk, de például pisilnem kell és éppen egy autópályán vagyunk ahol nincs a közelbe benzinkút akkor pisilhetek mondjuk betétbe? Vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Megtehetem?2016. aug. 12. 14:55
3/9 anonim válasza:
Autopályán WC-k is vannak! Biztosan kibirod a legközelebbiig.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Tényleg vannak WC-k?:o Mert amúgy az a baj, hogy nagyon sokszor kell pisilnem és egy másik családdal megyünk, szóval kicsit kínos lenne sokszor szólni:(
2016. aug. 12. 15:11
5/9 anonim válasza:
Betét átázna, felnőtt pelenka kellene, abba pisilhetsz, de szerintem nyugodtan szólj ha pihenőhöz értek, hogy álljanak meg.
6/9 anonim válasza:
Egyszer utaztam egy utazási iroda által szervezett hosszú úton autóbusszal. Ott is volt az utasok között egy lány hasonló problémákkal. Ha kellett bárhoz megálltunk vele (előfordult az is, hogy az út szélén a bokornál), és senki sem tett ezért szemrehányást neki.
Milyen betétre gondoltál? A menstruáció mennyisége 1,5 dl az egész menszi alatt, a vizelet jóval több ennél, nem fogja föl a vizeletet a betét.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget:) Csak kicsit félek megmondani, mert este és éjjel is utazni fogunk, aztán a sofőr nehogy ideges legyen rám, hogy éjszaka miattam kelljen megállni:( Bocsi ez nem idetartozó kérdés de ha megittam 2dl sos vizet, akkor mennyi idő kell a hasmenéshez?:o Elég problémas vagyok na:D
2016. aug. 12. 16:39
8/9 anonim válasza:
Hétfőn utaztunk 12 órát, autópályán is. A határ előtt jött ki rajtam a felfázás. Nem is akármilyen... kicsit hosszabb volt így az út mint ahogy terveztük, de végül megoldottuk. Bokor, autópályán wc, benzinkút, éttermek mosdójába kéretőztem be...
9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy hogy nem tudod tartani?Javaslom igyál keveset vagy vegyél fel pelenkát, főleg ha hasmenésed is lessz.Esetleg tájékoztaas erröl a környezetedet is a balesetek elkerülése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!