Benzinkutas internet egy órás korlátozást hogy lehet kijátszani nem sokáig kéne csak pár napig?
Végül is csak 24-72-szer tovább akarod használni, az valóban nem sok.
Ilyenben miért segítenénk?
Ne privátba!
Az, hogy nem tudok valamit, és az, hogy úgy teszek, mint ha nem tudnám és az, hogy nem mondom el, az legalább 3 különböző dolog.
Örülök, hogy legális keretek között sikerült megoldani a problémád!
A másik válaszadónak is úgy küldtem véletlen. Már én is tudom sikerült is meg mókerolni csak kíváncsiságból mert már megoldódott amúgy csak jelzem a benzinkutas mondta hogy meglehet csak nem tudja hogy mivel kell!
"Kösz szépen a semmit most nem az volt a kérdés hogy ez korrekt-e vagy nem hanem mit lehetne csinálni. Amúgy is ismerem a benzinkutast és megkérdeztem tud-e valamit csinálni de azt mondta hogy ezt ők nem tudják befolyásolni. De megoldottam a kértem a telómra plusz mobilnetet és megosztottam laptopra. Igazából nemtudom miért kell hozzászólni olyanhoz amit nem tudsz azt meg főleg nem miért rosszindulatúan."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!