Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől pisilhetek mostanában...

Mitől pisilhetek mostanában ilyen sötét sárgát?

Figyelt kérdés
...máskor meg olyan mintha csak víz jönne belőlem, de mostanában nagyon sötét színe van. Megiszok naponta 3-4 litert is ebben a melegben, mégis ilyen.
2015. aug. 11. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igyál esetleg még többet és keveset légy a napon.
2015. aug. 11. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem jársz elég sűrűn üríteni, vagy valami fertőzésed van.
2015. aug. 11. 14:56
 3/15 anonim ***** válasza:
MErt nem megfelelő minőségű vízet iszol.:)
2015. aug. 11. 15:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Milyen a megfelelő minőségű víz? Ásványvizet szoktam inni. A csapvíz nem ízlik. Azon belül pedig arra szoktam figyelni, hogy a nátrium tartalma 20mg/l alatt legyen. Mit kell még figyelembe venni?
2015. aug. 11. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
12%
Lugos víz, ásványvíz egészségtelenek. A vízben lévő ásványi anyagok szervetlenek. Ezzel terheled le a szervezeted és a hasznos vízmolekula ahogy idősödsz nehezebben jut el a szervezetedbe. Mindig csak szomjasabb leszel nyáron, peddig van módja, hogy tiszta vízet ígyál. Próbáld ki a PI vizet. Az nekem nagyon bevált. Ásványvíz ha hatna, akkor ásványban túl adagolnád magadat. Viszont nem így van, mert azzok a szervezet számára csak szerves formályában kell be vinni. Így forrás vízet próbálj szerezni desztvízet, vagy pi vizet. És a meg felelő SÓ háztartást is tartsd be. Ha jót akarsz aludni este. LE fekvés elött egy teás kanyálni SÓt nyaldos el.:) Az ember átlagban 12gramm sót izzad űrít ki. Ezért is van népírtás, mert erről nem beszélnek, hogy mennyire fontos a szervezetben a SÓ. A sivatagban haldokló szomjas ürgét sem vízet adnak, mert egyből bekómálna. HAnem SÓT. SÓ ionizálja a vért így szállítja a szervezetben az oxigént. És minden lét fontoságú anyagot. A só adja az idegbe az áramot. Nem a 25000voltot.:) Só az manapság nagy kincs. HA egészséges lenne a csapvízünk akkor nem lennemiről beszélnünk, mert a KLÓR mindnet megöl. A desztiláltvízet iszik a növény is, amiben semmi ásványi anyag nincsen, de csapvíztől lelassúl a fejlődésben. Ha nem hiszed próbáld ki. A földön csak a növények képesek a szervetlen ásványi anyagokat feldolgozni és mi azt tudjuk csak hasznosítani mégis a csapvíztől belassul a fejlődésben. Mit csinálhat az emberi szervezettel éveken keresztül? Ásványvízzel dettó ugyan ez. Ha nem hiszel nekem menj le patikában és kérj konyha sót. Ezzel is bizonyítom, hogy népírtás van.
2015. aug. 11. 16:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem kommentálnám. Vegyészként olvastam itt cifra dolgokat, amivel nem értek egyet. Desztillált víz ivására én nem buzdítanék senkit...
2015. aug. 12. 20:11
 7/15 anonim ***** válasza:
ÉS azzok a nép csoportok akik csak eső vízet glecser vízet isznak azzoknak mit üzzensz?:) Én ismerek olyanokat akik csak desztvízet isznak és köszönikmakk egészségessek.:) Vagy hiszel ennek?:) [link] mert a horggas óruak sem csapvízet isznak és a halálos betegnek sem csapvízet adnak.:) hanem desztilált vízet intra vénásan. Ezt vegyészként gyorsan menj kórházba szólj nekik ne mérgezzék a betegeket. És ott még a kálium nacl aránnyal sem csalnak.:) 147mmol nyomják a sót is.xD Azt a vérpapíron meg a kevessebb is jó, mert hagy dögöljön a nép.:)
2015. aug. 13. 17:03
 8/15 A kérdező kommentje:

Az esővíz nem egyenlő a desztillált vízzel.

Ha majd te is szerzel egy vegyész diplomát + PhD fokozatot, akkor beszélgethetünk a témáról. Addig amiket itt összehordasz ezotéria és nagyrészt butaság.

2015. aug. 13. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Akkor most ad vissza a diplomádat, mert az esővíz hasonló, mint a desztiláltvíz. Az hogy a levegőben kioldja a mocskkot és szenyezet lesz, attól még desztvíz.

Ha ezotéria meg humbuk léci tájékoztasd a többit, hogy miért humbuk? Amíg nem bizonyítod az ellenkezőjét addig nem humbuk.:)

2015. aug. 13. 17:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Tudod mit mondott a kémia tanárnő a sórol? Aranyos kedves nincs vele bajom, mert segítő kész volt és emberileg is nagyon jó ember. A Só vérbe kerülve a fehérjét kicsapatja és olyan állagú lesz, mint a tojás fehérje sütéskor. Igaz ez vissza fordítja egy ídő után. Ezt mondta Ő a kémia tanár. Nem Ő hibája, mert ezt tanítatják. Ha mérgező a desztvíz halálos betegnek miért adnak desztvízhez hasonló intra vénásan mérget? Az hogy nép csoportok esővízet isznak nem kamu menj fel hírportálokra. Sőt a olaszokinportálják a glecser vízet 50PPM vízet. A szervezetnek tiszta vízre van szüksége nem méregre. A keményvíztől kalciumostól max vese köved lesz és nem épül be a szervezetedbe. MErt szerves formályában kell be vinni és nem szervetlenben. A másik aki 5 éve desztvízet iszik csapvízközelében nem volt. Akkor most te bizonyítsd be, hogy miért nincs neki betegsége habutaságot írok. Te ezt tanultad és mi a butuskák tanulni szeretnénk a nagy mestertől.:)
2015. aug. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!