Mitől pisilhetek mostanában ilyen sötét sárgát?
Figyelt kérdés
...máskor meg olyan mintha csak víz jönne belőlem, de mostanában nagyon sötét színe van. Megiszok naponta 3-4 litert is ebben a melegben, mégis ilyen.2015. aug. 11. 14:30
1/15 anonim válasza:
Igyál esetleg még többet és keveset légy a napon.
2/15 anonim válasza:
Nem jársz elég sűrűn üríteni, vagy valami fertőzésed van.
3/15 anonim válasza:
MErt nem megfelelő minőségű vízet iszol.:)
4/15 A kérdező kommentje:
Milyen a megfelelő minőségű víz? Ásványvizet szoktam inni. A csapvíz nem ízlik. Azon belül pedig arra szoktam figyelni, hogy a nátrium tartalma 20mg/l alatt legyen. Mit kell még figyelembe venni?
2015. aug. 11. 16:29
5/15 anonim válasza:
Lugos víz, ásványvíz egészségtelenek. A vízben lévő ásványi anyagok szervetlenek. Ezzel terheled le a szervezeted és a hasznos vízmolekula ahogy idősödsz nehezebben jut el a szervezetedbe. Mindig csak szomjasabb leszel nyáron, peddig van módja, hogy tiszta vízet ígyál. Próbáld ki a PI vizet. Az nekem nagyon bevált. Ásványvíz ha hatna, akkor ásványban túl adagolnád magadat. Viszont nem így van, mert azzok a szervezet számára csak szerves formályában kell be vinni. Így forrás vízet próbálj szerezni desztvízet, vagy pi vizet. És a meg felelő SÓ háztartást is tartsd be. Ha jót akarsz aludni este. LE fekvés elött egy teás kanyálni SÓt nyaldos el.:) Az ember átlagban 12gramm sót izzad űrít ki. Ezért is van népírtás, mert erről nem beszélnek, hogy mennyire fontos a szervezetben a SÓ. A sivatagban haldokló szomjas ürgét sem vízet adnak, mert egyből bekómálna. HAnem SÓT. SÓ ionizálja a vért így szállítja a szervezetben az oxigént. És minden lét fontoságú anyagot. A só adja az idegbe az áramot. Nem a 25000voltot.:) Só az manapság nagy kincs. HA egészséges lenne a csapvízünk akkor nem lennemiről beszélnünk, mert a KLÓR mindnet megöl. A desztiláltvízet iszik a növény is, amiben semmi ásványi anyag nincsen, de csapvíztől lelassúl a fejlődésben. Ha nem hiszed próbáld ki. A földön csak a növények képesek a szervetlen ásványi anyagokat feldolgozni és mi azt tudjuk csak hasznosítani mégis a csapvíztől belassul a fejlődésben. Mit csinálhat az emberi szervezettel éveken keresztül? Ásványvízzel dettó ugyan ez. Ha nem hiszel nekem menj le patikában és kérj konyha sót. Ezzel is bizonyítom, hogy népírtás van.
6/15 A kérdező kommentje:
Hát inkább nem kommentálnám. Vegyészként olvastam itt cifra dolgokat, amivel nem értek egyet. Desztillált víz ivására én nem buzdítanék senkit...
2015. aug. 12. 20:11
7/15 anonim válasza:
ÉS azzok a nép csoportok akik csak eső vízet glecser vízet isznak azzoknak mit üzzensz?:) Én ismerek olyanokat akik csak desztvízet isznak és köszönikmakk egészségessek.:) Vagy hiszel ennek?:) [link] mert a horggas óruak sem csapvízet isznak és a halálos betegnek sem csapvízet adnak.:) hanem desztilált vízet intra vénásan. Ezt vegyészként gyorsan menj kórházba szólj nekik ne mérgezzék a betegeket. És ott még a kálium nacl aránnyal sem csalnak.:) 147mmol nyomják a sót is.xD Azt a vérpapíron meg a kevessebb is jó, mert hagy dögöljön a nép.:)
8/15 A kérdező kommentje:
Az esővíz nem egyenlő a desztillált vízzel.
Ha majd te is szerzel egy vegyész diplomát + PhD fokozatot, akkor beszélgethetünk a témáról. Addig amiket itt összehordasz ezotéria és nagyrészt butaság.
2015. aug. 13. 17:18
9/15 anonim válasza:
Akkor most ad vissza a diplomádat, mert az esővíz hasonló, mint a desztiláltvíz. Az hogy a levegőben kioldja a mocskkot és szenyezet lesz, attól még desztvíz.
Ha ezotéria meg humbuk léci tájékoztasd a többit, hogy miért humbuk? Amíg nem bizonyítod az ellenkezőjét addig nem humbuk.:)
10/15 anonim válasza:
Tudod mit mondott a kémia tanárnő a sórol? Aranyos kedves nincs vele bajom, mert segítő kész volt és emberileg is nagyon jó ember. A Só vérbe kerülve a fehérjét kicsapatja és olyan állagú lesz, mint a tojás fehérje sütéskor. Igaz ez vissza fordítja egy ídő után. Ezt mondta Ő a kémia tanár. Nem Ő hibája, mert ezt tanítatják. Ha mérgező a desztvíz halálos betegnek miért adnak desztvízhez hasonló intra vénásan mérget? Az hogy nép csoportok esővízet isznak nem kamu menj fel hírportálokra. Sőt a olaszokinportálják a glecser vízet 50PPM vízet. A szervezetnek tiszta vízre van szüksége nem méregre. A keményvíztől kalciumostól max vese köved lesz és nem épül be a szervezetedbe. MErt szerves formályában kell be vinni és nem szervetlenben. A másik aki 5 éve desztvízet iszik csapvízközelében nem volt. Akkor most te bizonyítsd be, hogy miért nincs neki betegsége habutaságot írok. Te ezt tanultad és mi a butuskák tanulni szeretnénk a nagy mestertől.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!