Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől pisilhetek mostanában...

Mitől pisilhetek mostanában ilyen sötét sárgát?

Figyelt kérdés
...máskor meg olyan mintha csak víz jönne belőlem, de mostanában nagyon sötét színe van. Megiszok naponta 3-4 litert is ebben a melegben, mégis ilyen.
2015. aug. 11. 14:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pont jó hogy ezt a példát hoztad fel, ugyanis a munkahelyemen többek között az ország több pontján gyűjtött csapadékvíz összetételét mérem. Képzeld, még kalcium is van benne. De most nehogy a kardodba dőlj!

Izotónoa, fiziológiás koncentráció, ozmózis. Mondanak ezek a fogalmak neked valamit?

A hírportálok, aztán nagyon hiteles, tudományos publikációkat közölnek... gratulálok, hogy ezekből tájékozódsz.

Az emberi hülyeség határtalan....

2015. aug. 13. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Kezdesz Ingerült lenni, de idáig semmi érdekeset nem mondtál.:) Akkor a kérdésekre miért nem válaszolsz? A másik, hogy kálcium van benne, amiből kioldódik a mocsokból lehet magnézium is, amivel újdonságot nem mondtál csak egy ingerült választ halottunk semmi többet. Ebből meg okosabb nem lettem, de jó látni, hogy valamit értesz a wikipédából, mert szak szavakat én is kitudnám onnan másolni. Nem a folyamatra vagyok kíváncsi, hanem az életani hatásról szeretnék okosodni. Én segítek, mely az idáig semmilyen feljegyzés nincs arról, hogy desztilláltvíz halálos lenne. Ez épp olyan butaság, mint a C vitamin vese követ okoz. Tovább segítelek téged, hogy a feldolgozott cukor diabétesz okoz és aki a mezőn a cukor répát majszolt annak nyoma sem volt még a jele sem.:) Ezt nem hasamra ütöttem és nem wikipédából másoltam. Most légyszi foglald össze miért is egészségtelen a desztilált víz? A többire meg válaszokat várok, de ne úgy, mint nesze semmi fogd meg jól.:)
2015. aug. 13. 19:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod...
2015. aug. 13. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű volt a kérdés remélem inni fogom a mester szavait,.:) Remélem kapok a kérdéseimre válaszokat és tudni is fogom a frankót, de idáig ellen érvet nem halottunk csak azt, hgy milyen tanult diplomás ember.:) Tudni szeretnénk.:)
2015. aug. 14. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Eddig foglaljuk össze a dolgott, hogy nem ajánlod a desztvíz ívását és eddig semmi nem derült ki miért. Az hogy diplomád van ezt már most tegyük záró jelbe, mert ellen érv nem érkezet.:)
2015. aug. 15. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!