Mit eddzek, mit csináljak??
Figyelt kérdés
Elegem van a szüleimből. Ma a szülinapom ünnepeltük, és reggelire meg kellett ennem 2,5 szelet bundáskenyeret. (Szerencsére véknyak voltak) aztán jött a süti, volt öt fajta sütiszelet mindegyikből egy kicsit kellett ennem,és most utálom magam, mert tudom.hogy holnap rengeteg kilóval több leszek. Mit eddzek? Ma már csak egy kis húslevest kell ennem szerencsére, és holnaptól vissza állok a fogyókúrára.2022. nov. 13. 10:21
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem én akartam ezeket megenni
2022. nov. 13. 10:23
2/6 anonim válasza:
Ha nemkell ne edd meg, de ennyitől nemfogsz hízni
3/6 anonim válasza:
Kényszerítenek a szüleid, hogy egyél?
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy ma többet ettél nem fogsz elhízni holnapra. De miért etted meg?
5/6 anonim válasza:
Nyilván azért kényszerítenek, mert már így is alacsony a testsúlyod - múltkori ugyanezen problémázásodkor csak nem írtad meg, hogy hány cm/kg vagy, ott is csak a hiszti ment, hogy "kényszerítenek" a szüleid.
A félek, mert rengeteg kilóval több leszek, plusz "ennem kell, pedig nem akarok", holnap fogyókúrázok = koplalok??? arra utal, hogy étkezési zavaros vagy.
Én is voltam, és még 45 kilósan is pont így viselkedtem.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!