Vörösboros pörkölt után nem gáz ha van piros a székleten? A wc papír meg teljesen piros
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 06:00
11/22 anonim válasza:
Nekem a kék színű koktélcseresznye okozott meglepit, amikor egyszer fél üveggel betoltam belőle.
12/22 A kérdező kommentje:
Mostmár full barna volt reggel, a wc papír is. Normális lett
2022. okt. 27. 07:35
13/22 anonim válasza:
9-es Paradicsom ,áfonya , sütőtök , sárgarépa ? Ezeknek 90 %-víz hogyan festhet ?
Mondjuk az anyós egyszer be sárgult a sütőtöktől de akkor már 2-hete csak azt ette, mert ingyen volt .
14/22 anonim válasza:
A balatonos smoothie-tól zöld lesz!
15/22 anonim válasza:
Azért az a minimális mennyiség, ami egy vörösboros pörtköltből hígítva a szervezetbe jut, egészen biztos hogy semmilyen elváltozást nem fog okozni a széklet színében.
16/22 anonim válasza:
13, úgy, hogy a színezőanyag fest és csak azoknál, akik nem vagy rosszul tudják megemészteni/lebontani a színezőket
17/22 anonim válasza:
A cékla sem pirosra színez, hanem lilásra.
A piros vér aranyér, vagy végbélből származó, emésztetlen vér.
18/22 anonim válasza:
Ha ma már barna volt, akkor ne aggódj.
19/22 anonim válasza:
“ A cékla sem pirosra színez, hanem lilásra.”
Már akinek, nekem mondjuk sötétpirosra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!