Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Falási rohamok ellen mit...

Falási rohamok ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Hozzám hasonló, nem túl sok önuralommal rendelkező lányok/fiúk! Hogy tudtatok tenni ellene? Mi segített nem össze-vissza enni mindent?

2022. okt. 15. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Finom ételeket kell enni, továbbá nem szabad extrém szintre lecsökkenteni a kalóriakeretet. Aki csak natúr csirkemellet eszik jégsalátával, nulla változatosság, nulla íz, 1000-1200 kcal, az ne csodálkozzon, ha időnként nem bír az étvágyával. Az éheztetés és a koplaltatás törvényszerűen falási rohamhoz vezet.
2022. okt. 15. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyél normálisan, akkor nem lesz.

Mi okozza a falásrohamokat?

2022. okt. 15. 16:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Teljesen normálisan étkezem, finom házi kosztot, még csak nem is mű szemetet.

Mégis gyakran (általában este/éjszaka) rámtörc

2022. okt. 15. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi a napi kalóriabeviteled?

Ha a kalóriakereted normális, továbbá az étrended is változatos, mégis az éjszaka közepén nem bírsz magaddal, és kizabálod a hűtőt, akkor szimplán valamilyen pszichés probléma áll a háttérben, nem dietetikai.

2022. okt. 15. 16:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Jaj, véletlen elküldtem. :D

*rámtör az "ehetnék". Tudom, hogy nem vagyok éhes de ennék, és nagyon ritkán bírok nemet mondani magamnak. Ilyenkor eszek valamit majd bűntudatom lesz.

Teljesen tudatában vagyok a dolognak mégsincs elég önuralmam ellene.

Mi kehet az oka? Elképzelhető hogy az itthon töltött idő. Pár hónapja itthon vagyok, munkát keresek. Borzasztóan nagy gödörben vagyok, lelkileg nem vagyok túl stabil mostanában.

2022. okt. 15. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Mikor vacsorázol, fekszel le, egyáltalán mit és mennyit eszel nap közben?

Nemed, súlyod, magasságod?

2022. okt. 15. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A kommentjeid alapján ez egyértelműen pszichés. Ennek nem a kalóriabevitelhez vagy a makrotápanyaghoz van köze. Keress fel egy szakembert, és mássz ki a gödörből!
2022. okt. 15. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki azt is, ha úgy érzed éhes vagy igyál egy kicsit előtte, személyes tapasztalatom, hogy én is megvagyok néha zavarodva, hogy éhes vagy szomjas vagyok-e. Legtöbb esetben csak szomjas.

Kérdező, szoktál valamilyen drogot fogyasztani? Gondolok én ilyenekre, mint pl marihuána.

2022. okt. 15. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:
11%

Röhögni fogsz, de a főzőtejszín.

Egy időben kartonszámra ittam, tej meg minden más tejtermék helyett de mostmár nagyon drága!

Lenyomsz egy fél literes dobozzal, kitesz két étkezést, de nem hízlal!

Az elején lehet meg fog hajtani, de rakhatsz bele kakaóport is cukor nélkül, akkor tuti nem!

2022. okt. 15. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

"Lenyomsz egy fél literes dobozzal, kitesz két étkezést, de nem hízlal!"

Hízlalni a tartós kalóriatöbblet hízlal. Ha az egyén tartós kalóriatöbbletben van, akkor hízni fog. Valakinek pedig főzőtejszínt ajánlani (pláne doboz számra) a legbutább és legfelelőtlenebb dolog a világon. Kérdező, tessék elmenni pszichológushoz, esetedben nem dietetikai probléma áll a háttérben.

2022. okt. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!