Ennyit ettem ma. Ez soknak számít?
Elrágtam egy csomag rágót.
Reggel 7.00: Egy tejeskávé
Reggel 8.00 egy presszó kávé
Dél körül 12.30 egy kissebb sertésszelet krumpipürével(kis adag)
14.20 egy tejeskávé
Valamint még tervezek vacsira enni egy kiflit 2 szelet trappista sajttal.
18 év alatti vagyok
165 cm, 56 kg (tudom, dagadt vagyok)
Ez a napi táplálék soknak számít?
Nagyon kevés. Nem csodálkoznék ha este falásrohamod lenne. Hol van belőle a tápanyag? Rostok? Fehérje? Vitaminok?
Egy tejeskávé 50 kcal, az ebéded max 450, a két kifli max 300. 1100 kalóriára a szív és agyműködésedhez minimum szüksége van a testednek.
Ez még azt se éri el.
Felelőtlen vagy, tudatlan és testképzavaros
Kérdésedre válasz: Nem.
Hány éves vagy?
csak mert a BMI kalkulátor szerint jelenleg 20.57 a BMI-d, amely ugyan a normál tartományba esik, de annak az alsó harmadába. Az ideális testtömeged (ha lány vagy) 59,1 kg lenne.
Javaslom, hogy kaloriabazis.hu oldalt használd, mert itt nemcsak azt tudod vezetni, hány kalóriát vittél be, hanem a program nyomon tudja követni a makrókat is, így kevésbé leszel esélyes arra, hogy adott esetben túl kevés szénhidrátot/fehérjét vigyél be.
Mellesleg én ugyanennyi vagyok súlyban, csak 167 cm, és - valószínűleg hozzád képest - egy vénasszony :-) . Engem mindenki soványnak tart ezekkel a paraméterekkel. Viszont rendszeresen sportolok, ez segít elkerülni a kampányszerű koplalást. Szerintem inkább te is keress magadnak valamilyen mozgásformát amiben örömödet leled, és nagyobb önbizalmat ad.
Hát ez vagy allergiának/intoleranciának, vagy pszichés evészavarnak hangzik. Egyikre se megoldás a rágó+víz.
"És mint mondtam, ennél több ételtől rosszul vagyok."
Erre írtam, hogy ez intolerancia, pszichés zavar vagy más eü gond tünete is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!