Ha ma ennyit ettem akkor ez szerintetek soknak vagy kevésnek számít?
Bocsi ha nem jó kategóriába tettem a kérdést, de nem tudtam hova illene be...
Mivel sajna nem tudok betegség miatt mozgással fogyni így próbálok máshoz folyamodni... így pl koplalás...
a mai kajám eddig másfél szeletnyi kenyér megvajazva vékonyan rá tettem pár szelet szalámit és reszeltem rá sajtot majd megmikróztam, ez volt kb délelőtt 10 óra körül, azóta 3 vagy 4 kis sajtos pogácsát ettem ( a kis az kb egy gyufásdoboz méretű ) és ennyi... meg neten találtunk valami akármit borsmenta, uborka meg nem tudom még mi kell bele és az áll pár napig vízben és azt a vizet kell meginni valami karcsúsító italnak írták... ezt iszom már pár napja, és azt veszem észre hogy egyre, egyre kevesebb kaja kell és nem vagyok éhes sem, legalább is nem érzem...
hülye vagyok már ilyenkor... nem pár napig hanem csak másnapig, és végig hűtőben kell tartani...
a második válaszadónak:
zöldkávé kapszulát szedek, de nem tudom miért, 3 vagy 4 kiló ment le tőle de több nem akar..
Sok a szénhidrát...sajnos így nem fogsz fogyni, tapasztalatból mondom.
A szénhidrát szempontjából sok, a fehérje szempontjából marha kevés...fordítva kéne legyen, az a jó.
Nagyon rosszul étkezel!
Koplalni egészségtelen, hazavágja az anyagcserét, és már attól hízni fogsz, ha ránézel valamire.
Amit eszel az szinte mind rossz, gyorsan felszívódó szénhidrát, így nemcsak mennyiségileg, de minőségileg is éhezel.
Ezzel csak az egészséged vágod haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!