Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lányok, hogyan tudnék egyszerr...

Lányok, hogyan tudnék egyszerre elképesztően sokat enni? Talán valaki itt tudja a választ. Izmos sportos fiú vagyok, tömegnöveléshez kéne de nem megy. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval ha megeszek pl 2 melegszendót amiben bőven van szénhidrát, tolok bele fehérjét, zöldséget is, már fullon van a gyomrom. Ahhoz, hogy még nagyobb erős izmokat építsek nagyon sok kaját kéne megennem.

Nem tudom, hogy aki pl bulimiás, vagy fogyózna, annak mi a titka, hogyan tudtok több kiló kaját bevinni egyszerre? Láttam olyat is, hogy van aki 4-5 kg kaját megeszik egyszerre.

Már arra is gondoltam, hogy beszélek egy bulimiás lánnyal, hogy segítsen ebben felkészülni. Neki talán a leszokásban segítenék. Ő meg nekem segítene a magam telezabálásban.

2022. szept. 16. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tágítsd a gyomrod irreális mennyiségű napi vízbevitellel.
2022. szept. 16. 16:15
 12/13 A kérdező kommentje:
A vízzel az a baj, hogy a sok folyadék is ártani tud tudomásom szerint, felboríthatja az ionháztartást, stb. Max az úgy lenne jó, ha utána ki is hánynám, de az már szerintem kicsit durva lenne, nem? Valami normális megoldás lenne jó :D Láttam yton videot erről, hogy egy csaj megiszik 8!!!! liternyi asszem szénsavas üdítőt, de utána rögtön ki is jött belőle.
2022. szept. 16. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
2022. szept. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!