Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lányok, hogyan tudnék egyszerr...

Lányok, hogyan tudnék egyszerre elképesztően sokat enni? Talán valaki itt tudja a választ. Izmos sportos fiú vagyok, tömegnöveléshez kéne de nem megy. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval ha megeszek pl 2 melegszendót amiben bőven van szénhidrát, tolok bele fehérjét, zöldséget is, már fullon van a gyomrom. Ahhoz, hogy még nagyobb erős izmokat építsek nagyon sok kaját kéne megennem.

Nem tudom, hogy aki pl bulimiás, vagy fogyózna, annak mi a titka, hogyan tudtok több kiló kaját bevinni egyszerre? Láttam olyat is, hogy van aki 4-5 kg kaját megeszik egyszerre.

Már arra is gondoltam, hogy beszélek egy bulimiás lánnyal, hogy segítsen ebben felkészülni. Neki talán a leszokásban segítenék. Ő meg nekem segítene a magam telezabálásban.

2022. szept. 16. 13:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem az nem jött be, hogy mondjuk kis adagokban eszek napi 20x, az emésztés nem így működik. Beviszem, lebontja. Utána pihi, ha folyton eszek-iszok annak csak hasmenés a vége. Egyszerre akarok sokat. Nagyon sokat! De hogyan?
2022. szept. 16. 13:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"hogy még nagyobb erős izmokat építsek nagyon sok kaját kéne megennem."

Miért kéne? Izmosodni és erősödni a progresszív súlyzós edzéstől fogsz. Ha a progresszív súlyzós edzés alapszabályait nem tartod be, akkor megeheted a világ összes kajáját, nem leszel izmos. Étkezés tekintetében az izomépítéshez kell egy szintentartó kalóriabevitel és nagyjából 1,5-2,0 g/tskg fehérjefogyasztás.

2022. szept. 16. 13:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Figyelj, ezekkel tisztában vagyok. Nem kell nekem elmagyarázni. Meg nem kell megmondani mit miért nem. Nem ez volt a kérdés. Köszi.
2022. szept. 16. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Magas kalóriasűrűségű ételeket egyél, pl. olajos magvak, avokádó, tojás, magos kenyér.
2022. szept. 16. 13:55
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Rossz összetételü kajákat eszel.

Másrészt elég gáz, hogy akik tanácsot adnak vagy kijavítják, mi hülyeséget írsz, azokkal bunkó vagy!

Pl. erre gondolok: "Nem vagyok hülye tudom mit csinálok." - A kérdésed alapján NEM TUDOD!

2022. szept. 16. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Mennyi az életkorod?
2022. szept. 16. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Lanyok??? Miert mit gondolsz, hogy csak a lanyok zabalnak?

Egyébként a kerdesedbol, es a kommentjeidbol, nem hiszem h a kulsoddel kene tobbet foglalkoznod!

2022. szept. 16. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kommentjeidbol *kiindulva
2022. szept. 16. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:
XDDD
2022. szept. 16. 15:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Eddig egy kommentelő se tudott normális választ adni.
2022. szept. 16. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!