Lányok, hogyan tudnék egyszerre elképesztően sokat enni? Talán valaki itt tudja a választ. Izmos sportos fiú vagyok, tömegnöveléshez kéne de nem megy. (bővebben lent)
Szóval ha megeszek pl 2 melegszendót amiben bőven van szénhidrát, tolok bele fehérjét, zöldséget is, már fullon van a gyomrom. Ahhoz, hogy még nagyobb erős izmokat építsek nagyon sok kaját kéne megennem.
Nem tudom, hogy aki pl bulimiás, vagy fogyózna, annak mi a titka, hogyan tudtok több kiló kaját bevinni egyszerre? Láttam olyat is, hogy van aki 4-5 kg kaját megeszik egyszerre.
Már arra is gondoltam, hogy beszélek egy bulimiás lánnyal, hogy segítsen ebben felkészülni. Neki talán a leszokásban segítenék. Ő meg nekem segítene a magam telezabálásban.
"hogy még nagyobb erős izmokat építsek nagyon sok kaját kéne megennem."
Miért kéne? Izmosodni és erősödni a progresszív súlyzós edzéstől fogsz. Ha a progresszív súlyzós edzés alapszabályait nem tartod be, akkor megeheted a világ összes kajáját, nem leszel izmos. Étkezés tekintetében az izomépítéshez kell egy szintentartó kalóriabevitel és nagyjából 1,5-2,0 g/tskg fehérjefogyasztás.
Rossz összetételü kajákat eszel.
Másrészt elég gáz, hogy akik tanácsot adnak vagy kijavítják, mi hülyeséget írsz, azokkal bunkó vagy!
Pl. erre gondolok: "Nem vagyok hülye tudom mit csinálok." - A kérdésed alapján NEM TUDOD!
Lanyok??? Miert mit gondolsz, hogy csak a lanyok zabalnak?
Egyébként a kerdesedbol, es a kommentjeidbol, nem hiszem h a kulsoddel kene tobbet foglalkoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!