Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szoktál évente legalább...

Szoktál évente legalább egyszer méregteleníteni vagy tavasszal egy intenzív méregtelenítő kúrát végigcsinálni?

Figyelt kérdés

Azt mondják tavasz a nagytakarítás ideje, nemcsak a lakásban, hanem a szerveteben is célszerű lenne :-)

Milyen módon méregtelenítesz?

2010. szept. 21. 07:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az oseink valamit tudtak, s ha nemis okoskodtak, de jol etkeztek, de nem voltak "kuzusok"!

Amikor szalonnat ettek, azt friss hagymaval es paradicsommal illetve paprikaval fogyasztottak! Igy egeszseges, es nem art a szervezetnek.

A szezonnak megfeleloen igyekeztek etkezni, tehat mindennek megvolt az ideje.

A tavasztol a frisset, s osztol pedig jottek a huvelyesek, amik szaritott formaban vasaroltak meg, tartositas nelkul,

vagy pedig a kaposzta, savanyu kaposzta.

En tanumanyoztam ezeket, es valoban egeszsegesen eltek, ilyenkor osszel nagyon sokat sutottek sutoben, mint tokot, hejaban sult krumplit stb.

A bab a szaritott f.borso, stb.,

Szerintem sokat lehet tanulni az O szokasukbol, ha odafigyelunk, s nem baromsag.

2010. szept. 21. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

Minden reggel a saját májamnak szoktam szólni, hogy újabb 24 óra meló van, azért van rendszeresítve.

Ilyen divatőrületekkel nem fogok gazdagítani senkit.

2010. szept. 23. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!