Hogy tudok méregteleníteni és lugositani a leggyorsabban? Nagyon elvagyok savasodva, és le is gyengült az imunnrendszerem . Kinek mi használt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 08:02
1/7 anonim válasza:
Semmiképp ne a csodalöttyöktől és poroktól várd a megoldást.
Olvasd el, hogy csináld természetes módszerekkel:
Javaslom a zöld turmixokat is!
2/7 anonim válasza:
Én a grapefruitmag-cseppet v a citrus-cseppet ajánlanám,aztán zeller lereszelve+joghurt nagyon jó vízhajtó,méregtelenítő,na és kül. gyógyteák!
3/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb ha naponta többször megiszol egy kifacsart citromot, vízzel. cukor nélkül. nekem ezvált be, és nagyon hamar éreztem a hatását.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot ,de mit csinálajak a grapefruitmag-cseppet és a citrus-cseppel , igyam meg ? Hol tudom beszerezni ?
2009. okt. 15. 06:16
5/7 A kérdező kommentje:
A sok citromlétöl nem volt bajod a gyomorsavval ?
2009. okt. 15. 06:19
6/7 anonim válasza:
Akármilyen meglepő is, a citrom leve az egyik leg jobb lúgosító.
7/7 anonim válasza:
természetesen lúgos ásványvíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!