Hogyan kell méregteleníteni a szervezetet? Melyik módszer vállt be nálatok?
28 éves nő vagyok, szeretnék méregteleniteni, csak nem tudom hogyan. Egyik barátnőm búzafű levét issza, másik hashajtózik. Most akkor hogyan?
(van rajtam felesleg...)
Én természetgyógyászhoz jártam, aki maga is rendes orvos volt. Nekem Jolis cseppeket írt fel. Csak tanácsként írom, hogy egy komolyabb méregteleítés 1 évet, egy kevésbé komolyabb pedig fél évet vesz igénybe. A teák és a búzafűlé nagyon kevés. Ez csak propaganda.
A méregtelenítés általában ott kezdődik, hogy lemondasz a cigiről, kávéról, alkoholos italokról,és a nem bogyóból( feketetea stb)készült teákról, majd a búzából(ami egyre silányabb minőségű) készült péktermékekről és kész ételekről. Ha főzöl, sűrítéshez(főzelékek) én a kukoricalisztet ajánlom.
Valamint tiszított vizet iszol. Az ásványvíz nem jó. Ebből minimum 3 litert. Ezek mellé nagy adagban a megfelelő vitaminokat eszed.
Szóval ez nem olcsó és elég megterhelő dolog.Szerintem ezt csak komolyan és teljes elhatározásból lehet igazán eredményesen végezni.
Ha kérdésed van még, szívesen válaszolok. Sok sikert!
Itt az előző!
Fogyáshoz nem biztos, hogy a méregtelenítés a megoldás. A hashajtó pedig biztos, hogy káros! Én is 28 vagyok, van rajtam 5-6 kg felesleges, de úgy gondolom, nem kell mindenkinek szupermodellnek lennie, persze én már nem vagyok eladó sorban, bár még nincs gyermekem, de úgy gondolom a csont soványság nem tesz jót a terhesség előtt, mert annál többet lehet közben hízni,mert a szervezet ki van "éheztetve".
Egyáltalán nem ajánlom a hashajtást. Egyrészt tönkreteszi a bélbolyhokat, másrészt pedig elég kellemetlen, ha közösségben vagy.
Lehet kapni (Rossmanban, DM-ben) különböző méregtelenítő teákat. Emellett rengeteg káposztát kell enni. Rendkívül jó méregtelenítő. EMellett figyelsz az étkezésedre is. ( változatosság, egészségesebb ételek, kevés telített zsírsavas étel /hamburger, sült húsok, egyéb gyorsételek/)
Köszönöm.
Nem annyira fogyás szempontjábol, csak ilyen tél utáni, tavaszi "nagytakaritás" :)
Elkezdtem zöld teát inni, cukor nélkül, olyan hányingerem van tőle.....
nem eszek sem gyorskajákat, sem zsiros, nehéz ételeket, cukros üditőket, édességet. nem eszek 5 után. DE nem mozgok, csak amennyit a 2 évesem után rohangálok + házimunka. Azért is gondoltam méregtelenitésre, de nem hosszú távura, mert nincs bennem kitartás. sajnos.
Hashajtót akkor kihagyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!