Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit kellene csinálnom? 165cm-...

Mit kellene csinálnom? 165cm- 52 kg

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. 165cm körül vagyok és 52 kg vagyok. 2 hete 49kg voltam. Nyárom hajlamos vagyok a kisebb elhízásra, hogy felszedek egy pár kilót, hiszem nem nagyon csinálok semmit (mármint sportolni nem) év közben a tesi órák ugye, lovagolni járok. És nem feltétlen eszek ennyit. Így sem eszek olyan nagyon sokat de azért van olyan nap hogy kicsit több nasit eszek.

Mit tudnék itthon sportolni, nyáron, amivel kicsit edzésben tudom magam tartani?

2022. jún. 30. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én futni és biciklizni szívesen megyek, a korai órákban amikor még nincs 38 fok. Kettlebell-es edzéseket és sajátsúlyos erősítéseket szoktam csinálni, emellett dance-workout-ot is. Most 3 hét szünetem volt egy műtét miatt, de hétfőtől folytatom.

16/L 170 cm

2022. jún. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!