Mit kellene csinálnom? 165cm- 52 kg
16 éves vagyok. 165cm körül vagyok és 52 kg vagyok. 2 hete 49kg voltam. Nyárom hajlamos vagyok a kisebb elhízásra, hogy felszedek egy pár kilót, hiszem nem nagyon csinálok semmit (mármint sportolni nem) év közben a tesi órák ugye, lovagolni járok. És nem feltétlen eszek ennyit. Így sem eszek olyan nagyon sokat de azért van olyan nap hogy kicsit több nasit eszek.
Mit tudnék itthon sportolni, nyáron, amivel kicsit edzésben tudom magam tartani?
SEMMIT nem kell csinálnod.
Beírtam egy BMI kalkulátorba, it t az eredmény:
Normális
18.7
Ajánlott BMI tartomány
18.5~24.0 kg/m2
Normális testsúly.
Gondolom lány vagy ezzel a súllyal. Nem hinném, hogy 2 hét alatt 3 kg-ot híztál, valószínűleg menstruálsz, vagy fogsz, ami visszatartja a vízet.
Bármit sportolhatsz, fuss, biciklizz, tele van a YT torna videókkal.
Köszi mindenkinek! Az elhízás lehet kicsit durva szó volt. Szóval tavaly is nyáron felszedtem egy kis zsírt az arcomra, és szerintem november-december tájékán sikerült vissza,,csinálni”
Utolsó, lehet igazad van, holnap kellene hogy megjöjjön, majd meglátjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!