Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem ajánlott este 7...

Miért nem ajánlott este 7 után enni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
6-os, a te logikád szerint hát, aki éjszakás, az ne egyen egész éjjel :D Ostobaságokat hordasz össze.
2022. jún. 19. 10:41
 12/14 gublug ***** válasza:
35%

11: Dehát leírtam mi vonatkozik az éjszakásra és a fizikai munkára. Nem olvastad el rendesen?

Egyébként miért nem nézel utána? A mai világban egyszerűbb 1 mp alatt lehordani a másikat, mint utána nézni a tanulmányoknak, mi?

2022. jún. 19. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem akarok feleslegesen beszállni laikusok vitájába, de azt bátran kijelentem, hogy az elmúlt egy-két hónapban, amióta regisztráltam erre az oldalra és aktív vagyok fogyókúra/táplálkozás kategóriában, azóta csak magamat látom, aki ténylegesen tanulmányokat, metaanalízisiket, bírált szakcikkeket másol be forrásként. Én minden egyes ténymegállapításomat tudományos forrással támasztok alá, mert az egyetemen megtanultam, hogy ez az alap.

Egy netes kép nem tudományos forrás. Egy random blog bejegyzése nem tudományos forrás. Egy tudományos forrás szaklapban, szakmai folyóiratban, tanulmánykötetben jelenik meg, számos egyéb tudományos hivatkozással dolgozik, továbbá lektorálás, adott esetben nemzetközi bírálat után lehet csak megjelentethető. Én ilyen forrásokra támaszkodom, ilyen forrásokat is másolok be kommentjeimbe. Ezzel köszönő viszonyban sincs az, amikor valaki a kovacsjanos.hu-ról idelinkel egy zöld színű táblázatot, hogy nesze, itt a tudományos bizonyíték.

2022. jún. 19. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
27%

13.

Létezik ám olyan is, hogy gyakorlati tapasztalat. Főleg ilyen megosztó kérdéseknél.

2022. jún. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!