Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Pudingport fozhetem vizzel...

Pudingport fozhetem vizzel tej helyet? Besurusodik? Dietahoz kell.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lesz ugyanaz

Probalta igy valaki?

2022. máj. 29. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Es elarulom neked, hogy novenyi tejjel is borzaszto, mert probaltam, a sima tejet en nem birom...:D De sajnos novenyivel se tul jo, nekem nem izlett, allaga is fura volt.

Amugy a chiapudingot is alapvetoen fozni kell, akkor lesz az igazi, nem dagad meg normalisan fozes nelkul, 1 ora alatt foleg nem. Ha felfozod (azt is ugye tejben kell, de ahhoz jo a novenyi) akkor a hutobe teve kb 5-6 ora alatt lesz belole igazi, eheto chiapuding.

2022. máj. 29. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Vegyél a Sparban sajátmárkás mandulatejet vagy a Lidl-ben rizstejet. Azokkal teljesen normális lesz. Ezek nem olyan drágák. Vízzel pocsék lesz, nem ajánlom.

Ugyanakkor nem tudom, mi bajod van a tejjel. A tejhelyettesítőkben nincs jóformán fehérje, cserébe sokszor hozzáadott cukrot tartalmaznak. De cselekedj hited szerint, nekem mindegy. (Ha allergiás vagy a tejre, az más, nekem sajnos ezért kellett a helyettesítőkkel összebarátkozni).

2022. máj. 29. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Vannak olyan sütik, amikbe vízzel felfőzött puding kell, pl a kozák sapkánál is sok helyen írják vízzel. Nyilván másabb, mint tejjel, de simán ehető.
2022. máj. 29. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!