Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha dolgozok akkor van baj a...

Ha dolgozok akkor van baj a kajáktól?

Figyelt kérdés

Fura dologra lettem figyelmes, nyár óta újra dolgozok, nem volt 2 napnál több pihi időm. Vega,vegán kajákat ettem néha amikor már majdnem összeestem ettem kis natúr húst. Fogytam 15 kilót. Toxic ember lettem, egyszerűen senki sem beszél velem. Eddig erre számítottam.

Hogy miért? Mert anno az volt a bajom, hogy napi 10-12 alkalommal mentem wc-re, görcsölt a hasam és utána futááááássss , de nem hasmenés csak simán sárga volt a dolog meg olyan fura. Azt mondták laktóz, kazein, tojás, allergiás vagyok, de így a véremből egy teszt alapján. ( volt hasi uh, cölikália, colonoscopia midnegyiok negatív lett)

Most egy hete itthon vagyok mert sok a szabim háát kaptam. Tegnap csak este mentem wc-re pedig ettem kenyeret, túrórudit ittam jégert is.

Jelenleg egy tojást fogok megenni, fél éve nem ettem tojást. Szerintem nem lesz bajom. Ha nem lesz, akkor csak akkor van gond ha dolgozni megyek? Az milyen betegség, hogy ha vegán módon kajálok ha dolgozok nincs baj, ha meg normálisan eszek és dolgozok akkor futhatok napjába 10 alkalommal budiba?

ma 10:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!