Egészséges életmódhoz tudtok ajánlani könyvet vagy youtube csatornát?
Olyan tartalmat keresnék amiben le van írva, hogy például mit hogy érdemes elkészíteni, mire kell oda figyelni és recept ötletek vannak benne.
(Nagyon kezdő vagyok ebben, semmit nem igazán tudok erről.)
Nem a legjobb könyv a szakmában, de full kezdőknek mindig ezt szoktam ajánlani. Ha ez el van olvasva, meg van értve, be van fogadva, akkor jöhetnek a szakirodalmak:
Szerintem ne könyvekből meg a netről informálódj ebben a témában mert annyi f@szságot hordanak össze meg annyi az ellentmondás hogy az hihetetlen.. csak összezavarodsz és még azt se fogod tudni amit eddig tudtál..
Elég ha belegondolsz "józan paraszt" ésszel és tudni fogod mi a jó és mi a rossz.
Nem akarok általánosítani de sok olyat látok hogy valamelyik barom leírja egy cikkben hogy az egészséges életmódhoz elkell hagyni a szénhidrátokat vagy nem lehet enni fehér kenyeret vagy csokit vagy zsírt stb stb.. és aztán elolvassa egy emberke aki ezeket mind el is hiszi. "Mert hát ők biztos jobban tudják mint én"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!