Segít valaki az egészséges életmódhoz irányítani?
Sokszor hallottam már, hogy az egészséges életmódhoz, egészségesen kell táplálkozni. Ez az egész a fogyást is elősegíti. Mai nap olvastam a starityn, Ariana Grande-s cikket. ( [link]
Én sem vagyok túlsúlyos, de rám férne egy kis egészséges életmód. De nem tudom, hogy mit csináljak. Értem, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt, és húst (fehérje) kell enni... de, milyen ételeket készítsek, miket egyek ezek alapján? Hogy készítsem el őket, hogy ne váljon egy idő után unalmassá?
És mennyit ehetek egy nap? Mármint hányszor egy nap.. és kb. mennyit? Jah.. és mik azok az ételek amik tiltólistára kerülnek?
Tehát, ha reggelire eszek vmi tojásos dolgot zöldséggel, kb. 4 óra elteltével egyek egy kis párolt zöldséget... vagy ... nem tudom.. látjátok.. nincs egy "étrend" ami alapján tudnám mikor mennyit és mit lehetne enni .. :$$
Tudom, nagyon unjátok már ezeket a kérdéseket, de komolyan nem tudom, és nagyon jó lenne, ha vki leírná érthetően az egészet. Vagy ha tudnátok ajánlani egy oldalt, amit követhetek, és különféle receptek lennének ott, ami mind egészséges.. :S :') Kérlek.. :')))))) (16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!