Össze tudtok nekem írni egy 1 napos mintaétrendet diétához, egészséges életmódhoz?
Nem kell grammra pontosan, hanem csak azt, hogy kb mikor és mit egyek. Még nem nagyon értek ehhez.. Valahol azt olvasom, hogy reggelire gyümölcsöt kell enni, máshol pedig szénhidrátot írnak. Tízóraira/uzsonnára mit egyek? Egy nap kb mikor mozogjak, tornázzak? Megköszönném a segítségeteket!:)
15/L
reggeli:
natúr joghurt és banán
tízórai:
zabkorpa keksz
ebéd:
tonhalsaláta
uzsonna:
1 alma
vacsora:
grillezett padlizsán
én ilyeneket ettem és lefogytam 15 kilót 3 hónap alatt!
Kedves előző!Megkérdezhetem,hogy hàny kgròl indultàl illetve mit és mennyit sportoltál?:-)
Kérdező!Szerintem is az nagyon jò,amit előttem leìrtak!:-)
Annyit mozogj amennyit csak tudsz,ez a legfontosabb! A legjobb ha legalább heti 6x sportolsz változatosan,mindenfélét (pl: hétfő - erősítés,kedd - jóga,szerda - futás,csütörtök - erősítés,péntek - futás,szombat - jóga,vasárnap - pihenő :)
Evés,az én módszeremben:
Reggeli: tojás,zabpehely,túró gyümölcsökkel,szendvics
Tízórai: banán,alma,szendvics,egy kis nass pl túrórudi,babapiskóta,1-2 kocka étcsoki
Ebéd: normális adag abból ami épp otthon van
Uzsonna: alma,málna,eper pár kanál kefirrel,korpás keksz egy szelet sonkával,joghurt,házi túrókrém
Vacsora: saláta joghurtos-zöldfűszeres öntettel vagy egy kisebb adag abból amit ebédre ettem
17/L
Fogyókúrában különösen fontos, hogy ne együnk üres kalóriákat, hanem csak tápláló ételeket!
Napi 5-6 kisebb étkezés, sok fehérje, sok zöldség, kevés liszt, kevés cukor, sok víz.
Reggeli: avokádó mandulával.
Tízórai: zöldségsaláta (uborka, paradicsom, só, kapor, fokhagyma, citromlé, egyebek).
Ebéd: buláta, puffasztott búza, puffasztott rizs stb.
Uzsonna: zöldség- vagy gyümölcssaláta
Vacsora: zabpehely mazsolával fahéjjal.
Ebben a vacsora a legnehezebb kaja. Sokan félnek a lefekvés előtti nagy evésektől, pedig ha az teljes értékű növényi táplálékból áll, akkor semmitől sem kell tartani, és nagyon jót lehet tőle aludni, másnapra kicsattansz az energiától.
R:2szelet tk v roszkenyér sonkával,paprikáva,parival
T:alma,cseri ami van
E:csirke mell megsütve kevés olajon és zöldésges rizs
U:naturjoghurt,2puff rizs,zöldségek,sonka
V:mazsolás túro
"Fogyókúrában joghurt meg banán meg zabkorpa KEKSZ???"
Miért baj ez? Látod, nagyon szépen lefogyott, aki tanácsolta!
Ráadásul megjegyzem, a joghurt kell, a tejterméket sem szabad kihagyni a fogyókúránál. A banán vitaminjai is fontosak. A zabkorpa keksz meg a szénhidrátot fedezheti. Nem eszetlenül kell fogyókúrázni, hogy magokat eszel zöldséggel, hanem úgy, hogy MINDENT eszel, csak módjával, és a napi kalórilimitet nem léped túl! (ez annak szólt, akitől idéztem az előbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!