Az egészséges életmódhoz valóban kell egyfajta kényszeresség?
Én úgy érzem, hogy igen.
Azok a kaják, amik a nap folyamán könnyen beszerezhetők és praktikusak, általában egészségtelenek, legalábbis túl sok a szénhidrát és a zsír, túl kevés a rost és a vitamin.
A sport se mindenkinek jut eszébe, nem mindenki szereti, nem mindenkinek van rá ideje.
Tehát a mindennapok természetes és praktikus menetével kell szembemenni az egészséges életmódhoz, ami szerintem igenis nehéz, sőt...
Szerintem inkabb igenyesseg kell hozza, meg egy bizonyos ertelmi szint.
Mert en is sokaig ugy voltam vele, hogy bevagok egy pizzat, de aztan fel ora mulva meg ehesebb voltam, mint elotte.
Azota meg rajottem, hogy nem ha feherjeben es rostban, vitaminokban gazdag friss eteleket eszem, sokkal tovabb vagyok jol lkava es sokkal jobb a kozerzetem.
Az biztos, hogy kell hozza akaratero es egy biszonyos szintu “aszketasag”, de ezen felul mar mindenki csak sajat magat teheti felelosse.
"Tehát a mindennapok természetes és praktikus menetével kell szembemenni az egészséges életmódhoz, ami szerintem igenis nehéz, sőt..."
Ez családi környezet eredménye, ahol az a normális hogy viszünk magunknak jó minőségű kaját, és a mindennapok része valami sport,a zoknak az ellenkezője elképzelhetetlen, például abból a mindsetből hogy nem szivatom magam péksütikkel, hogy felesleges kalóriákat százszám tömöm aztán meg éhenhalok egy óra múlva annak semmi értelme. Szóval ahhoz hogy most te ebből a jelenlegi életmódodból változtass, az nem könnyű, de aki beleszületett hogy ezek a dolgok a mindennapok részei annak nem kényszeresség, és ha te csinálod már féléve akkor neked se az...megszokás kérdése az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!