1000 mg (1 g) C-vitamint meghaladó napi adagok vesekövességet okozhatnak? Igaz ez vagy tévhit?
"Háromszor is belinkeled hivatkozásként az egyik vitamingyártó cég honlapját?"
A BENU mióta gyárt vitaminokat? Az "értelem" az meglátszik nálad. Drágaság a BENU egy gyógyszergyár! Tényleg él még ember ebben az országban, aki ezt nem tudja? :O Ahol élsz, ott nincs Benu gyógyszertár?
Ui.: Egyébként pedig az egészség mindenkinek saját felelőssége. A gyógyszergyártóknak és a különböző "tudományos" szakembereknek nem érdeke, hogy te sokáig élj egészségesen.
Amiről pedig egyikőtök se beszélt, se a kérdező, hogy a lelki egészség sokkal, de sokkal fontosabb. Hiába étkezünk egészségesen, hiába szedjük be a vitaminokat, ha lelkiekben tropák vagyunk, akkor betegek leszünk, mert a legtöbb betegség lelki eredetű, ez bizonyított és saját tapasztalat is egyben.
Tehát a lelki egészség megőrzésére sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni!
Nem kell ide a kérdező tapasztalata, én is meg tudom neked adni. Évek óta 1000 mg C-vitamint szedek és semmi bajom sincs. És vesekövem se alakult ki. :D
Ja, és képzeld, teljesen makk egészséges vagyok, a betegség is elkerül. Persze nemcsak C-vitamint szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!