Mi volt az eddigi legnagyobb balgaság, amivel szembesültél a menstruációval kapcsolatban?
Petrezselyem tea meghozza.
A spirituálisan """"tiszta"""" nők nem menstruálnak. (A csajnak étkezési zavara volt és kb haldoklott).
4-es ezt valami magyar nőnél is hallottam, annyira kontrollálja a testét, hogy csak akkor ürül a vére, ha kimegy a mosdóba, és ott elengedi, mint a vizeletet. Hát engem rohadtul érdekelne éjszaka ezt hogy oldja meg. XD A másik meg hogy szerintem nem egészséges tartogatni, mondjuk én emiatt tampont sem használok.
És nem balgaság, de azért roppant kellemetlen tud lenni, ha annyira fáj az ember hasa, mintha szegvégekkel karcolnák belülről (a késszúrós érzés is kicsit más).
Anno 11 éves koromban így indult a dolog, fél napos iszonyatos kínlódás után hazaértem a suliból majd észrevettem, hogy megindult a folyásom. Fél évvel később jött meg a menzeszem.
Azóta is megesett párszor ez az undorító vizuális élményeket is kiváltó karcoló érzés, olyankor felegyenesedni is alig tudok, annyira fáj.
Szerencsére én is azon fiatalok közé tartozom, aki felvilágosítás hián nem internetes fórumokról érdeklődött ilyen felől, hanem hormonmentes youtube csatonrát néztem amikor senki se volt otthon, vagy wikipédiát olvastam.
Így csupán egy hülyeségről tudok, amit még régebb olvastam a saját elhitetésem végett: a citrom, stb. jellegű eltolódásról vagy előrehozásról.
De azt hiszem ez olyan tévhit ami ezer meg ezer emberbe bennevan, és nem törlik ezeket a hamis infós cikkeket, mert szinte hetente van itt egy olyan kérdés, hogy "tényleg beválik a citrom?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!