Hogy tudom rá venni magam arra, hogy több vizet igyak? Vagy lenne olyan, akinek nem kell az a 2-3 liter? Tévhit vagy igaz lenne?
Amit az első ír, nem egy rossz ötlet. Persze tudom, hogy sok embert nem érdekel az egészsége, de akit igen, az sokat tud változtatni annak érdekében, hogy ne legyen baja.
2 liter körül valószínűleg mindenkinek kell víz, de persze ebben benne van az ételeinek a víztartalma is. Direkt vizet akár ne is igyon valaki, ha elég nedvesen étkezik, illetve iszik nem vizet (bár azért ez keveseknek jöhet össze, én is csak olyat ismerek, aki olykor napi fél litert iszik, de attól még reális lehet 3-4 litert bevinni ételben, ha valaki sok főtt rizst, zöldségételt, levest, gyümölcsöt fogyaszt).
Fura, hogy sokaknak elromlott a szomjúságérzetük (bár nekem meg túl aktív, nekem éhségérzetem nincs szinte semmi... úgyhogy szavam se lehet), de amíg megoldják a megfelelő hidratálást, nem vész.
5-ös
Akkor nekem már kb 100x kellett volna lennie.
8-as
Ennyire nem vagy képben? Nem lehet nem észrevenni, ha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!