Miért vagyok rosszul, párol zöldség fogyasztása után? Egyáltalán lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nagyon szezretem a párolt zöldséget de miután eszem, mindig hányingerem van, és olyan nehéznek érzem a gyomromat! Csak a pároltnzöldséghez bírom visszavezetni, mert mindig más ételhez eszem köretként és más időpontokban! Létezik, hogy a serpenyős zöldségtől vagyok rosszul?2022. ápr. 21. 14:49
1/5 anonim válasza:
Én már a gondolatától is rosszul vagyok! :D
2/5 anonim válasza:
1. Minden zöldség fogyasztásakor rosszul vagy, vagy csak bizonyos zöldségeknél? Mennyit kísérleteztél eddig ezzel?
2. Olajat használt a pároláshoz?
3/5 anonim válasza:
Bocsi, most te párolod a zöldségeket vagy serpenyőben sütöd?
Mióta van ez? Mikor kezdődött? Történt-e valami abban az időben? Ahogy a kettes kérdezi: használsz olajat? Ha igen,milyet és milyen régi az olaj?
Megint kettes kérdése: mindenre rosszul vagy?
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az egyik zöldséggel van bajod, például nem bírod a borsót vagy a brokkolit és máskor nem szoktad enni csak párolt zöldség mixben. Valamint ha bolti mix nézd meg, hogy nincs-e fűszerezve vagy valami hozzáadva, mert én láttam már több olyan fagyasztott mixet, ami nem natúr zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!