Zöldségek gyümölcsök (illetve bármilyen rost) fogyasztása után iszonyatos puffadás kellemetlen szag, mitől lehet?
20 éves vagyok és nagyon kellemetlen, hogy lány létemre bármilyen rostban gazdag egészséges ételt eszem rögtön felpuffadok és nagyon nagyon rossz szaggal távozik..
Szedek pro illetve prebiotikumokat is sok félét próbáltam olcsóbbat drágábbat, voltam gasztroenteorológusnál is nem találtak semmit. Mitől lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ajánlom a GAP szindróma c. könyvet, abban elég jól leírják, mitől alakul ki ez az állapot, és hogyan lehet az emésztést rendbehozni.
Ha főleg gyümölcsökön éltél egy ideig, az is közrejátszhatott, mivel a gyümölcsökben a makrotápanyagok közül a szénhidrát dominál, minimális fehérjét és zsiradékot tartalmaznak, márpedig utóbbiak is kellenek a jó emésztéshez. Ezért van, hogy az egyoldalú, tápanyaghiányos táplálkozás (még ha csupa egészséges, vitamindús ételeket is eszünk) betegségekhez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!