Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A munkahelyem miatt nem tudok...

A munkahelyem miatt nem tudok kakilni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy általában vasárnap tudok wc-zni reggel, majd hétfőtől csütörtökig semmi. Eléggé kapkodós a munkahelyem,nem igazan van szünet az ebédszüneten kívül, raadasul csak 1 db WC van kb 10 nőre. Tehát az vagy mindig foglalt, vagy várnak már előtte.

Altalában nem fáj a hasam, szinte el is felejtem hogy nem voltam wc-n, csak szerda esténként érzem már hogy teljesen fel vagyok fúvódva, hatalmas a pocim és már görcsök is gyotornek olyankor. Viszont inger nincsen, hiába szeretném, legfeljebb csütörtök estére. Általában akkor tudok wc-zni, de olyankor többször is sokat, éjszaka is.

Most igyekszem rostban gazdag étkezést bevezetni, az utóbbi 2 hétben, de az sem sokat segít.

Elég feszült vagyok már így szerdánként, es etvagyam sincs sok, hiszen még a vasarnapi kaja is mind bennem van. Mit tegyek hogy normális legyen a székletem? Van valaki aki hasonló helyzetben van?

26/N

2022. febr. 23. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az illatosító szerintem csak jobban kiélezi a szagokat, talán jobb ha inkább ablakot nyitsz ha van rá lehetőség.
2022. febr. 23. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem értitek, a kérdező nem attól fél, hogy bűzös lesz miatta a wc. Hanem olyan kevés a wc, hogy ott nem tud elmenni, hiába is kell neki.
2022. febr. 23. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én melóhelyenm suliban is simán elintéztem. Kb. 2 perc, rögtön lehúzva szag sincsen.
2022. febr. 23. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

12: az bőven több, mint amennyit az OTÉK előír! A szabaályozás szerint 15 főként kell egy Wc.

Mivel kb. naponta 2x mennek az emberek, 10 fő esetén ez egy nyolcórás műszaknál kb. 24 percenként egy ember...

2022. febr. 23. 18:20
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Glicerines végbélkúp,van 2 és 3 grammos, patikában vény nélkül kapható.Megoldja
2022. febr. 24. 07:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az a baj, hogy délután 5-re érek haza, akkor még bevásárlás, főzés, edzeni is eljárok héti 3-szor, és kb. nem fér bele a napirendembe (tudom ez szörnyen hangzik) a nagy wc-zés, ha egyszer nincs inger. Nem tudok ott ülni és várni, sőt az általában sikertelen is.

Az ilyen kefír-gyümölcs vagy szilvalekvár kombót is megpróbáltam, azzal annyit ertem el, hogy elkezdett iszonyatosan görcsölni a hasam, meg hangosan zuborogni, és még nagyobbra fúvódni, de semmi több..csütörtökön sikerült megint végül.. :( jövő héten próbálkozok kúppal is lehet.

2022. febr. 26. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!