A munkahelyem miatt nem tudok kakilni?
Az van, hogy általában vasárnap tudok wc-zni reggel, majd hétfőtől csütörtökig semmi. Eléggé kapkodós a munkahelyem,nem igazan van szünet az ebédszüneten kívül, raadasul csak 1 db WC van kb 10 nőre. Tehát az vagy mindig foglalt, vagy várnak már előtte.
Altalában nem fáj a hasam, szinte el is felejtem hogy nem voltam wc-n, csak szerda esténként érzem már hogy teljesen fel vagyok fúvódva, hatalmas a pocim és már görcsök is gyotornek olyankor. Viszont inger nincsen, hiába szeretném, legfeljebb csütörtök estére. Általában akkor tudok wc-zni, de olyankor többször is sokat, éjszaka is.
Most igyekszem rostban gazdag étkezést bevezetni, az utóbbi 2 hétben, de az sem sokat segít.
Elég feszült vagyok már így szerdánként, es etvagyam sincs sok, hiszen még a vasarnapi kaja is mind bennem van. Mit tegyek hogy normális legyen a székletem? Van valaki aki hasonló helyzetben van?
26/N
12: az bőven több, mint amennyit az OTÉK előír! A szabaályozás szerint 15 főként kell egy Wc.
Mivel kb. naponta 2x mennek az emberek, 10 fő esetén ez egy nyolcórás műszaknál kb. 24 percenként egy ember...
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy délután 5-re érek haza, akkor még bevásárlás, főzés, edzeni is eljárok héti 3-szor, és kb. nem fér bele a napirendembe (tudom ez szörnyen hangzik) a nagy wc-zés, ha egyszer nincs inger. Nem tudok ott ülni és várni, sőt az általában sikertelen is.
Az ilyen kefír-gyümölcs vagy szilvalekvár kombót is megpróbáltam, azzal annyit ertem el, hogy elkezdett iszonyatosan görcsölni a hasam, meg hangosan zuborogni, és még nagyobbra fúvódni, de semmi több..csütörtökön sikerült megint végül.. :( jövő héten próbálkozok kúppal is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!