Hogyan vegyem rá a testem hogy raktározzon? Próbálom hizlalni, de minden nap ugyanannyit mutat a mérleg. 191 magas/71,8 kg. Cukrosat nem nagyon eszek. Nagyon egészségesnek érzem magam. De túl sovány. Egyfolytában eszek. Mindent eléget a testem.
Tegnapi kajám:
15 dkg műzli
Csirkés kebab pitában
2 banán
20 deka sajt(20% zsír)
5-10 deka füstölt szalonna
Negyed kg joghurt(10% zsír)
Kb napi 5 óra közepes/enyhe fizikai munkát végzek.
6-os:
Az eszedbe sem jut, hogy értelmes ember nem a társadalom miatt akar vékonyabb vagy vastagabb lenni, hanem az egészsége miatt????
Aki meg olyan vékony, mint a kérdezö, annál már problémás a súlya, tehát jogos, hogy változtatni akarnak. És hidd el, ha valaki túl vékony, az legalább akkora egészségügyi probléma, mintha túlsúlyos!
Mellesleg, ha ilyen okos vagy, akkor hová kellene írnia a kérdését, ha hízós topik nincs, a fogyós sokkal inkább passzol, mert testsúlyváltozatással foglalkozik. Persze jobb lenne, ha nem fogyás lenne a topik megnevezése, hanem testsúly-problémák, de ezen nem lehet változtatni.
Nagyon keveset eszel, szerintem te sem vagy tisztában a normális adagokkal.
Negyedkiló joghurt... az egy nagyobb pohár, ha kilóban írod, lehet hogy tőbbnek hangzik, de ez édeskevés.
Nem trollkodni irtam ide a kérdést. Nem volt ilyen kategória, hogy hízás.
Nekem ez valós probléma. Mindig sovány voltam. De nem ennyire. Valószínűleg az utóbbi hónapok vírusos betegségei, meg az hogy egészségesen próbáltam táplálkozni ami levitte ennyire a súlyom. Lehet hogy ez tényleg kevés amit eszek, de egyelőre ennyi fér belém. Remélem csak javul.
Ez rettenet kevés.
Naponta leglaább 2800-3000 kcal, mert magas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!