Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mérleg nyelve vagy a szokás...

Mérleg nyelve vagy a szokás hatalma?

Figyelt kérdés
Rászoktatnak sok mindenkit az egészséges ennivalókra, majd utána jön mindenki. Szokjunk le a dohányzásról. (Egészségesebbek vagyunk, nem kell annyiszor gyógyszereket vásárolni, az pedig nem kevés pénz). Közben meg reklámozzák az okostelefonokat, trendi ruhákat, jönnek az "okos" dolgok is. Az okostelefon már nem téma (most már az újabbak jönnek), a trendi divat is kezd betörni, Az okos dolgok is mennek majd maguktól.

2014. ápr. 30. 04:13
 1/6 anonim ***** válasza:
oké... és... mi is a kérdés? Bár lehet csak én nem értem...
2014. ápr. 30. 06:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül...
2014. ápr. 30. 08:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Pedig átlátható. Kevesebb pénzt költünk, ha egészségesebben élünk, de mégis többet, mert ránk tukmálják a modern dolgokat. És mi megvesszük.
2014. ápr. 30. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendben van, kifejtetted a saját nézetedet. De hol itt a kérdés?
2014. ápr. 30. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

én megveszek mindent, ami könnyebbé, jobbá, vidámabbá teszi az életem...

ha van rá pénzem, akkor miért ne?

ja, ráadásul nem is lehet kikerülni..előbb-utóbb simogatóssal fizetünk, a villanyoson csak odatatrjuk egy panelhoz, és mellesleg telefonálhatunk is.

nem kell ebből nagy ügyet csinálni...a fejlődés az maga az evolúció..és az megállíthatatlan.

ha tetszik, ha nem...

nekem inkább tetszik. jobb a békesség.

2014. máj. 1. 12:38
 6/6 anonim válasza:
Ok boomer
2021. dec. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!