Miert van ez? Annyira bosszant!
168 cm vagyok, mostanaban 58-60 kg. Igy valtakozik naponta a sulyom.
De a legrosszabb, hogy az utobbi par honapban a merleg szerint 5 kilot hiztam, de a meroszalag szerint nem, sot pl a derekam kisebb lett. Nem ertem, mert igaz megeszek 1 nap 1700-2000 kcal-t, de egeszseges etelekbol, edesseget, feher pekarut, cukros uditoket egyaltalan nem, sot a kavet is 0,1%-os tejjel, cukor nelkul iszom. Mozgok is, igaz nem sportolok,de lepcsozok, setalok, itthoni tornagyakorlatokat vegzek. ES..Rengeteget idegeskedek. Kozrejatszhat benne esetleg?Vagy valami betegsegem lehet? Az anyagcserem jo.18 eves multam.
Az ekezetekert bocsi.:s
Próbálok nem értékítéletet hozni (de az egyszerűség kedvéért látszólag ez lesz)
- a súlyod-tömeged változik, mert eszel és iszol és csak órákkal később szabadulsz meg a maradéktól.
- rossz a felfogásod, ha az a 'legrosszabb', hogy 5 kilót 'híztál' de ez nem is látszik rajtad.. ebből nem kellene gondot csinálnod.
- hogy mennyi kalóriát eszel, szinte lényegtelen
- hogy mik az egészséges ételek, az egy hit. mivel a betegségipar, hivatalos dietetika nagyon sok amúgy káros vagy legalábbis nem jó ételről elhiteti hogy egészséges, ez már semmit nem jelent.
- a zsírszegény tej például tipikusan a legrosszabb ételek közé tartozi, te pedig 'egészségesen' eszel. hát biztos hogy nem.. sem a zsírszegény táplálkozás, sem a tejfogyasztás nem egészséges. Mint írtam, ennek ellenkezőjét terjesztik, de ez már betegségipari lobbi.
Ma egy embert.. akár egy 18 éves (nőt?) túl sok rossz hatás ér. Tornázol, edzel de nem taichizol, nem qigongozol vagy jógázol, ugye? Idegeskedsz.. pedig nem szabadna. Nem tanulod meg mi a fontos és mire kell figyelni, mert direkt elvonják ezekről a figyelmedet (tehát nem te tehetsz róla).
Biztos lenne min változtatni, csak ennyit szeretnék sugallni igazából.
Fel sem fogod milyen szörnyű, hogy 18 évesen utálod a tested.
A dolgok pedig maguktól nem szoktak javulni, mert ami mindig jelen van az a rontó hatás, az ártó szándék, a negatív hatások jönnek mindenhonnan.
Csak úgy magától nem fogod elfogadni, megszeretni magad, ehhez tanulni és gondolkodni kell. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!