Az érdekelne, hogy kik lehetne önkormányzati dolgozók. Van e valami előképzettségi feltétel, vagy ilyesmi. Bosszant, hogy ilyen emberek vezetik a közösségünket. Ilyen miért lehet? BŐVEBBEN LENT
Mivel ahol lakom, érettség nélküli emberek ülnek gépek mögött, egész nap Facebookoznak, meg beszélgetnek, kapják a szoc. támot, meg egyéb juttatásokat. Sőt most egy priuszos ember lesz pénzügyi bizottság tagja. Nos?
Aki a súlyadót kezeli, az pl nem tud számolni:D
Szerintetek?
Semmi, úgy van, ahogy az első írja.
Ha valakinek a spanja vagy már mehetsz is.
Egyébként nem lenne ezzel gond, mindenki ezt csinálja, csak ne legyen már az, h bemegyek és akkor órákat kell várni, mert ők kávéznak meg dohányoznak meg "pletyiznek".
Ha már ilyen kapcsolata volt, hogy a semmire bekerült akkor végezze el, amit rábíztak, ne bújjon az ismerős mögé és ne hozzon rá "szégyent".
Lehet persze szidni az önkormányzati dolgozókat, nyilván akinek negatí tapasztalata volt, meg is teszi, de a tények ettől még tények maradnak.
"7. § (1)31 Közszolgálati jogviszony büntetlen előéletű, cselekvőképes, legalább középiskolai végzettséggel, ügykezelői feladatkörre legalább középszintű szakképesítéssel rendelkező magyar állampolgárral létesíthető és tartható fenn."
Az csak egy dolog, h mit ír elő a jogszabály, nem hiszem, h egy polgármestert elő fognak venni azért, mert egy rokonát alkalmazta középfokú végzettség nélkül.
Ő simán beteszi, az emberek meg nem fogják jelenteni, ha mégis akkor el lesz söpörve a szőnyeg alá.
A valóság ez.
Ott van Palika, meddig tetszelgett a díszes szerepben, pedig kamuzott.
Lemondott, de nem azért, mert jogállamban élünk.
Egyébként nem fogom jelenteni, mert nincs kedvem ahhoz, h majd egy kis idővel később csak bosszúból engem is elővegyenek, mert jogállamban élünk és holmi mondvacsinált okokból repüljek én is, láttam már pár ilyet kormányváltáskor.
Aki felnyomta Palikát tudta, h mögötte állnak és lehet majd hova szaladni.
Nekem nincs kihez, ez van.
De attól még jót nevetek azon( az előbbi példákat lásd) mikor valaki a jogállamra hivatkozik.
Tudod, amit szabad Jupiternek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!