Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bosszant ez ilyen mérhetetlenül és h lehet ezen túlléépni?

Figyelt kérdés
a barátom dohányzási szokásai. Régen dohányzott, de leszokott, most csak alkalmanként. Én megkértem már h ha velem van ne tegye. Régebben heti kétheti egyszer ha rágyújtott mostanában heti 2-3szor is és olyankor se mindig csak egy szálra. Engem ez annyira bosszant h azt nem tudom elmondani. Nagyon ideges leszek ha megtudom h cigizett. Tudom semmi közöm hozzá de olyan hülyeségnek felesleges pénzkidobásnak és egészséségroncsolónak tartom. És idegesít h ilyen hülyeséget csinál. tudom h nem kéne megnevelnem de nagyon nehezen viselem és félek h újra rászokik..szerintetek jogosan vagyok dühös? Tolerálni kell az ilyet? (mikor összejöttünk nem szívott szóval nem ilyen feltételekkel mentem bele)20as éveink közepén járunk
2013. júl. 2. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el magadon, neked mi olyan idegesítő pénzkidobós szokásod lehet, amitől a barátod mászik a falra, netalántán rá is gyújt miatta.
2013. júl. 2. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne csinálj a bolhából elefántot. Heti 2-3 alkalommal rágyújt, és akkor mi van? Ha cseszegeted, nem fog leszokni, viszont Te leszel a hétfejű sárkány. Nem egészséges, persze.

De lehet, így vezeti le a stresszt.

Félsz, hogy újra rászokik? Nem vagy az anyja, társa vagy. Nem kell nevelned.

2013. júl. 2. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
sok módját el tudnám fogadni a pénzkidobásnak ha hülyeségeket gyűjtene vagy vmi ha az lenen a hobbija. De ez egy teljesen céltalan viselkedés amivel csak árt magának és büdös is lesz. Én a dohányosokat jellemtelennek tartom, mert ki az a hülye aki még fizet is azért h tönkre tegye magát?
2013. júl. 2. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:

1. A párod sosem szokott le a cigiről, legfeljebb csökkentette a cigik számát.

Most akkor régen cigizett és cigizett-e akkor amikor megismerkedtetek? Ha megismerkedés napján is dohányzott, akkor nincs semmi okod hogy dühös legyél a cigi miatt. Végül is úgy ismerted meg. Ha nem dohányzott amikor megismerkedtetek, akkor meg a következőt kellett volna tenned. Az első ciginél szólni kellett volna neki, hogy te a cigit nem tolerálod, és vagy abbahagyja, vagy szakítás lesz a vége. Semmi kedved egy dohányossal együtt lenni. De így hogy "régen dohányzott" ugye most sem szokott le róla, hát lehet ultimátum elé állítani ha zavar a bagó.

2013. júl. 2. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Megszoksz vagy megszöksz.

Ha sokat zargatod, akkor ő szökik meg.

2013. júl. 2. 23:38
 6/9 A kérdező kommentje:

rögtön megérzem rajta múltkor odaértem hozzá átölteltem már kérdeztem h rágyújtott-e. Erre közölte h nem. Mondom mi van?? ahogy megszólal már a szájából is jön a szag. Erre mondja h jó de igen, kérdezem de miért hazudtál? erre közli h felejtsem el, mintha az a nem nem is a kérdésemre lett volna válasz. Ez is megijeszt, sosem hazudozunk egymásnak főleg nem ilyen dolgokban...é már félek h a hátam mögött még mi midnent csinálhat mert úgy tűnik nem bízhatok meg benne és nem mondaná el ha mittomén kipróbálná a füvet, mert h csak kiakadnék. De szerintem meg jogom van eldönteni h h reagálok az ha elhallgat vmit az nem műkdöik egy normálsi kapcsolatban

azt tegyük hozzá nem szoktam leüvölteni a fejét mindig próbálom normálisan elmondani h mi bajom és eddig meg is bíztam benne de ez után félek h mi van ha mást is titkol..

2013. júl. 2. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Jesszus, hát azért nem akarja bevallani, hogy rágyújtott, mert a ciginél is úgy viselkedsz, mintha embert ölt volna. Most azért szereted, mert nem bagózik, cigizve már nem szereted vagy mi? Előbb-utóbb el fogod érni, hogy tényleg lesz más titkolnivalója is, mert elmarod magad mellől az ilyen hülyeségekkel. Ha pasi lennék, agyamra mennél, már kidobtalak volna.
2013. júl. 2. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Annak hazudnak, aki nem viseli el az igazságot! Jól láthatóan leosztást kap, ha kiderül, hogy cigizett, így megpróbálja ezt elkerülni, és inkább letagadja...Teljesen érthető ez a reakció a részéről! Úgy érzem, hogy ez már túl van hisztizve! Én is dohányzás ellenes vagyok, de nem érzem úgy, hogy jogosan lennél dühös! Az ő pénze, az ő szervezete, ha neked ez az egész elfogadhatatlan, akkor szakíts...
2013. júl. 3. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Most akkor o a baratod, vagy a fiad, esetleg rabszolgad? Keszitsetek szerzodest, hogy mit engedsz meg, mit nem (meddig maradhat fent, gyerekzaras tevecsatornak stb), hatha elobb eszbe kap, es rajon, hogy o nem anyucit keres, hanem tarsat.
2013. júl. 3. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!