Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bosszant ez ilyen mérhetetlenül és h lehet ezen túlléépni?
Ne csinálj a bolhából elefántot. Heti 2-3 alkalommal rágyújt, és akkor mi van? Ha cseszegeted, nem fog leszokni, viszont Te leszel a hétfejű sárkány. Nem egészséges, persze.
De lehet, így vezeti le a stresszt.
Félsz, hogy újra rászokik? Nem vagy az anyja, társa vagy. Nem kell nevelned.
1. A párod sosem szokott le a cigiről, legfeljebb csökkentette a cigik számát.
Most akkor régen cigizett és cigizett-e akkor amikor megismerkedtetek? Ha megismerkedés napján is dohányzott, akkor nincs semmi okod hogy dühös legyél a cigi miatt. Végül is úgy ismerted meg. Ha nem dohányzott amikor megismerkedtetek, akkor meg a következőt kellett volna tenned. Az első ciginél szólni kellett volna neki, hogy te a cigit nem tolerálod, és vagy abbahagyja, vagy szakítás lesz a vége. Semmi kedved egy dohányossal együtt lenni. De így hogy "régen dohányzott" ugye most sem szokott le róla, hát lehet ultimátum elé állítani ha zavar a bagó.
Megszoksz vagy megszöksz.
Ha sokat zargatod, akkor ő szökik meg.
rögtön megérzem rajta múltkor odaértem hozzá átölteltem már kérdeztem h rágyújtott-e. Erre közölte h nem. Mondom mi van?? ahogy megszólal már a szájából is jön a szag. Erre mondja h jó de igen, kérdezem de miért hazudtál? erre közli h felejtsem el, mintha az a nem nem is a kérdésemre lett volna válasz. Ez is megijeszt, sosem hazudozunk egymásnak főleg nem ilyen dolgokban...é már félek h a hátam mögött még mi midnent csinálhat mert úgy tűnik nem bízhatok meg benne és nem mondaná el ha mittomén kipróbálná a füvet, mert h csak kiakadnék. De szerintem meg jogom van eldönteni h h reagálok az ha elhallgat vmit az nem műkdöik egy normálsi kapcsolatban
azt tegyük hozzá nem szoktam leüvölteni a fejét mindig próbálom normálisan elmondani h mi bajom és eddig meg is bíztam benne de ez után félek h mi van ha mást is titkol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!