Nem érzed mérhetetlenül visszautasítva magad?
Nem. Elég nagy önbizalomhiányra utal, ha te így érzed. Nem lehet mindig mindkét félnek kedve az aktushoz, ezt el kell fogadni.
2013. ápr. 26. 09:58
Ismerem annyira,hogy látom mikor fáradt,nyűgös,olyankor nem kezdeményezek,ha mégis szeretne valamit,kezdeményez ő.
Ha nem látom fáradtnek,nyűgösnek,akkor ugysem utasít vissza,legfeljebb én "dolgozok" többet :).
2013. ápr. 26. 10:01
Hát, mindenki más lelki alkat, de én ezt nem érezném megalázónak. Tudom, hogy a barátomnak tényleg probléma, ha nincs ideje kialudni magát. Szerintem ezt meg kell érteni. Továbbá számomra már most kiderült, hogy neki ez fontos, így már összeházasodás előtt is tudom, hogy mit választok. Ha a házasság után derülne ki ilyesmi, akkor magamat okolnám, hogy miért nem ismertem meg jobban őt.
2013. ápr. 26. 10:02
Nem.
Fordítva is előfordul, ettől még ugyanúgy szeretem és ugyanúgy kívánom vele a szexet, csak pont akkor nincs kedvem, energiám, hangulatom.
2013. ápr. 26. 10:02
Nem sűrűn fordul elő, de volt már rá példa, először nagyon rosszul esett, aztán belegondoltam, hogy én is voltam már fáradt és mondtam hogy most nem szeretném.
2013. ápr. 26. 10:05
Ha fáradt, akkor érthető hogy nincs kedve hancúrozni. Ezt neked is be kellene látnod. Egy kapcsolatban az egymás iránti tolerancia fontosabb, mint a szex!
2013. ápr. 26. 10:15
7/18 A kérdező kommentje:
én bár nő vagyok, még sosem volt úgy h nincs kedvem...Mivel nem élünk együtt így szeretem kihasználni ha együtt aludhatunk. Egyébként az a vicces h azt mondta nincs kedve, elaludt, de álmunkban valahogy úgy fordultunk h kedvet kapott és éjjel közepén esett nekem. És ez nem először fordul elő h visszautasít majd két óra múlva álmából felriadva mégis akarja
Nem. Nálunk az a rendszer, hogy akkor van szex, ha mindketten vágyunk rá. Ha tudjuk, hogy a másiknak korai kelés, nehéz nap következik, akkor nem erőltetjük. Más kérdés, hogy a "visszautasítás" mindig nagyon kedves, és nem elutasító. Ilyenkor szex helyett csak összebújunk beszélgetni és alszunk. Nagyon élvezzük ezt is amúgy, meghitt, kellemes, és ez a legfőbb.
Ez mindaddig jól működik, amíg a pár két tagja nem kifogásokat keres, mert már egyáltalán nem akar a párjával lenni, vagy nem élvezi a szexet, csak csinálja. Ha valaki mindennap ezeket mondja, akkor már el kell gondolkodni...
2013. ápr. 26. 10:20
Akkor mi a probléma? Egyébként létezik egy szexszomniának nevezett alvászavar.
2013. ápr. 26. 10:21
10/18 A kérdező kommentje:
szerintem nincs baja, csak párszor fordult eddig elő és mindig azután h én próbálkoztam de ő azt mondta most fáradt. Igazatok van, előre oda kéne figyelnem h vajon milyen állapotban van és bele se élni magam ha látom h fáradt.
Kapcsolódó kérdések: