Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzed mérhetetlenül...

Nem érzed mérhetetlenül visszautasítva magad?

Figyelt kérdés
ha este bepróbálkozol a párodnál de azt mondja h fáradt és másnap korán kell kelnie? Nekem nőként ez vmiért olyan szinten megalázó h nagyon fáj..más is van így vele?
2013. ápr. 26. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Hiába, hogy veled még nem volt olyan, hogy nem volt kedved, a párod nem te, hanem egy másik ember, másféle érzésekkel. Ezt nem ártana jól bevésni. A kölcsönösség fontos egy kapcsolatban, de az egyformaság nem!

És pl. ha menstruálsz, vagy beteg lennél, akkor? 39 fokos lázzal is lenne kedved? No látod. Akkor meg ha rád mászna, az lenne a aj, hogy ennyire nem tud tekintettel lenni.

Szerintem a legfőbb bajotok, hogy nem tudjátok megbeszélni ezt. Te megsértődsz azon, hogy este nem kellesz, aztán az éjszaka közepén meg már az a baj. Tessék szépen megbeszélni, és nem besértődni ezeken.

2013. ápr. 26. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez rendszeresen fordul elő, akkor rosszul érzem magam, ha a praktikàk sem vàlnak be, ott jön a "nem kellek" érzés. Tegnap pont így jàrtam, de megoldódott a helyzet:)
2013. ápr. 26. 10:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. Rengetegszer utasított már vissza a férjem...én is őt. De soha nem éreztem, hogy ezzel megaláznánk egymást. Van, amikor nincs kedve az embernek vagy fáradt...és azért, mert férfi...attól még ugyanígy előfordul az ilyesmi.
2013. ápr. 26. 10:57
 14/18 anonim ***** válasza:
a ferjem meg soha nem utasitottt vissza es sok ev van mogottunk de ha megtenne nem sertodnek meg max nevetnek egy jot es szexy dolgokat sugnak a fulebe hogy tudja mit hagy ki.
2013. ápr. 26. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Azzal semmi baj, ha azért utasít vissza néha, mert tényleg fáradt, stresszes, pihenne.

Azzal lenne a baj, ha ez csak kifogás. Te hogy érzed?

2013. ápr. 26. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva, nem. Én is vagyok néha olyan fáradt, hogy örülök, ha végre vízszintesbe kerülök, és olyankor a párom megérti. Én is, ha ő van ilyen helyzetben, természetesen. :)

Az, hogy éjjel fölébredve meg van kedve, épp azt jelzi, hogy amúgy kíván téged, csak tényleg nagyon fáradt lehetett. Egy-két óra alvás felfrissíti az embert, és nála ezek szerint ez pont elég is egy hancúrozáshoz. :) Nézd másképp: ahogy felébred éjszaka, te vagy az első gondolata! Na, így ugye mindjárt máshogy hangzik? :)

2013. ápr. 26. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
De, éreztem magam elutasítva és az lett a vége, hogy kiábrándultam.
2013. ápr. 26. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is így érzem néha. Úgyhogy mostanában inkább nem is kezdeményezek. Mondjuk ő tud időnként olyanokat mondani, ami tényleg megalázó, és észre se veszi, sőt ha tényleg fáradt, másnap nem is emlékszik rá..
2013. ápr. 26. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!