Nem érzed mérhetetlenül visszautasítva magad?
Hiába, hogy veled még nem volt olyan, hogy nem volt kedved, a párod nem te, hanem egy másik ember, másféle érzésekkel. Ezt nem ártana jól bevésni. A kölcsönösség fontos egy kapcsolatban, de az egyformaság nem!
És pl. ha menstruálsz, vagy beteg lennél, akkor? 39 fokos lázzal is lenne kedved? No látod. Akkor meg ha rád mászna, az lenne a aj, hogy ennyire nem tud tekintettel lenni.
Szerintem a legfőbb bajotok, hogy nem tudjátok megbeszélni ezt. Te megsértődsz azon, hogy este nem kellesz, aztán az éjszaka közepén meg már az a baj. Tessék szépen megbeszélni, és nem besértődni ezeken.
Azzal semmi baj, ha azért utasít vissza néha, mert tényleg fáradt, stresszes, pihenne.
Azzal lenne a baj, ha ez csak kifogás. Te hogy érzed?
Magamból kiindulva, nem. Én is vagyok néha olyan fáradt, hogy örülök, ha végre vízszintesbe kerülök, és olyankor a párom megérti. Én is, ha ő van ilyen helyzetben, természetesen. :)
Az, hogy éjjel fölébredve meg van kedve, épp azt jelzi, hogy amúgy kíván téged, csak tényleg nagyon fáradt lehetett. Egy-két óra alvás felfrissíti az embert, és nála ezek szerint ez pont elég is egy hancúrozáshoz. :) Nézd másképp: ahogy felébred éjszaka, te vagy az első gondolata! Na, így ugye mindjárt máshogy hangzik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!