Túlzásba viszem az egészséges életvitelt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, inkább vékony, 70kg/173 cm. Emésztési problémák miatt döntöttem úgy, hogy a legtöbb egészségtelen ételt kiiktatom az életemből, mellette sportolok. Nem követek életmód és táplálkozási tanácsadókat, inkább próbálok a testem jelzéseire figyelni. Ami nem esik jól, azt értelemszerűen elhagyom. Rengeteg zöldség, gyümölcs, rostban gazdag ételek, tejtermékek, magvak, és aminek csak lehet, kerestem alternatívát.
Úgy érzem, hogy jó ez az út, makk egészséges vagyok, de rengeteget vagyok éhes egy nap, ráadásul fogytam is 2 kilót. Igaz, ez megállt, de zavar, mert egyébként vékonynak érzem magam. A napi bevitel 2000-2500 kcal között van.
Mit gondoltok, kell ezen változtatni?
2022. jan. 31. 20:55
21/24 anonim válasza:
És hogy számoltad át, hogyha nem mérted le a kaját?
22/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem grammra pontosan, de nagyjából tudtam, hogy miből mennyit ettem, amihez a kalóriabázist hívtam segítségül.
2022. febr. 3. 16:13
23/24 anonim válasza:
3 szendvics hol NEM sok? Jézusom...
24/24 anonim válasza:
de nagyjából tudtam, hogy miből mennyit ettem - nem, nem tudhatod, ha nem méred ki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!