Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek érdemes belekezden...

Szerintetek érdemes belekezdenem HOLNAP az életmódváltásba?

Figyelt kérdés

Egész Decemberben tologattam Januárra,úgy voltam vele hogy pár héttel az ünnepek előtt semmi értelme. Így egész hónapban zabáltam a bejglit,a mézeskalácsot,a heti pár Gingerbreades vagy nemtudommilyen karácsonyi kávém már nem maradhatott el a mindenki tudja melyik kávézóláncban.

És ma meggondolatlanul ráálltam a mérlegre,látom hogy mindössze 4 kiló választ el a következő tizes helyiértéktől. Rendesen úgy éreztem hogy a mérleg figyel,sír,és megvetően néz rám.

És egy eléggé obszcén szóval együtt eszembe jutott annak az ötlete hogy holnap belevágjak.

Anyám lepontozta az ötletemet,mondván hogy a szentestétől 2 azaz 2 alvás választ el és úgyis összezabálok mindent. Tegyem inkább későbbre.

De őszinte leszek; Október óta tologatom és úgy érzem most olyan késztetést és akaraterőt érzek ez iránt mint még soha. Az jár a fejemben hogy ha ezt a kihívást teljesítem/ezt a próbát kiállom akkor nehezebb akadályba már nem ütközhetek és ez annyi akaratot ad... De nem tudom mi a jó döntés.

2021. dec. 22. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A jó döntés az ha megpróbálod.

Lehet enni ünnepekkor is,csak mértékkel.

2021. dec. 22. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy gondolod, hogy most van benned elég erő ehhez, akkor kezdd el!

De akkor még ma.

Viszont figyelj oda, mert nem koplalni kell, a fogyókúra nem egészen erről szól.

2021. dec. 22. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem tetted meg akkor nem pár napon múlik már. Az ünnepek után kisebb a kisértés, nagyobb lehet a kitartás.
2021. dec. 22. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!