egyiket se érdemes. előbb-utóbb mindegyik megpróbál eladni valami haszontalan szart neked
2021. júl. 26. 14:55
2/9 anonim válasza:
#1👍👍👍
Az egész biznisz erről szól! Valami túlárazott termékcsoport eladása.... mint egyedül üdvözitő út az egs táplálkozáshoz....
Pfffff
2021. júl. 26. 15:21
3/9 anonim válasza:
Akirol rengeteg rosszat mondanak Sz. N. Andrea.
Direkt nem irom ki a nevet. Ot biztos NE!
2021. júl. 26. 19:46
4/9 anonim válasza:
Három Harmad youtube. Tudja, hogy miről beszél.
2021. júl. 26. 20:10
5/9 mamaszerint válasza:
Kedves anonim 2/4. Letudnád írni ezeket a termékcsoportokat, hogy senki ne szaladjon bele? Vélemányed szerint, mihez képest van túlárazva? Válaszodat köszönöm.
2021. aug. 19. 13:19
6/9 anonim válasza:
#5 bár én nem #2 vagyok, de tudok példákat. MLM cégek pl doterra, forever, young living nagyon szeretik életmódként eladni a szarságaikat. vannak még kifejezetten fogyásra specializálódott MLMek is, de nem tudom melyikek vannak Mo-n is. na meg a táplálékkiegészítők, alig vannak szabályozva, nem tudhatod mit adnak el neked.
2021. aug. 19. 13:24
7/9 mamaszerint válasza:
#6Köszönöm a válaszodat. Azok között, amit felsoroltál, mindet próbáltad, vagy van egy konkrét, amit igen és az nem jött be. Ha nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, akkor van-e konkrét oka, hogy miért nem. Természetesen attól függ, hogy hol veszed a táplálékkiegészítőt. A piacon, az interneten, vagy olyan ellenőrzött helyen, ahol, ha nem tetszik visszaviszed. A tápklálékkiegészítőkkel kapcsolatban nem osztom a véleményed. Ezeket a termékeket nemcsak itthon, de az Euban és a világon mindenhol nagyon szigorúan szabályozzák. Itthon OÉTI engedélynélkül forgalomba sem kerülhet. Egyébbként volt egy konkrét kérdés. Erre a kérdésre csak álltalános, "valahol már hallottam" válaszok jöttek. Így a kérdés megválaszolatlan maradt. Válaszodat köszönöm.
2021. aug. 20. 13:40
8/9 anonim válasza:
#7 nem próbáltam egyiket se személyesen, elegen megtették helyettem hogy tudjuk, nem érnek szart se. mlm-ben alapból nem bízunk, hiszen a pénzen kívül egyiket se érdekli más.
"Ezeket a termékeket nemcsak itthon, de az Euban és a világon mindenhol nagyon szigorúan szabályozzák"
ezt sajnos nagyon rosszul tudod. a gyógyszerek vannak szabályozva. a táplálékkiegészítők nem. és ez már sok éve elég nagy probléma
"Itthon OÉTI engedélynélkül forgalomba sem kerülhet"
ez semmit se jelent, a megfelelő szabályozás hiányában nem sok szart tud követelni az oéti az engedélyért cserébe
2021. aug. 20. 16:59
9/9 mamaszerint válasza:
Kedves kérdező, amennyiben még aktuális az életmódváltásod, abban tudok segíteni, hogy mit érdemes követni, amit nem érdemes arra nem tudom a választ. Én éppen most vagyok benne egy programban, 62 éves férfi vagyok, 91+kg-mal, 106 derékbőséggel. 3 hete kezdtem meg az életmódváltó programomat, 21.09.30-ig 11 kg-tól akarok megszabadulni. 08.06-án kezdtem, most 87,5 kg vagyok, a derékbőségem 97 lett ezalatt az idő alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!