Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A székely káposzta miatt...

A székely káposzta miatt lehet az hogy röviddel elfogyasztása után fingottam, kakkantottam?

Figyelt kérdés
Kifőzdében vettem magamnak. Leültem ott megenni, de hazafele már gondok voltak. Valami megromlott benne vagy mi?! (22n)

2021. dec. 19. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, amiatt.
Nem feltétlenül.
Más miatt is lehetett.
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Ez aztán a hülye kérdés. Te csak akkor "fingasz" meg "kakkantasz", ha székely káposztát eszel?!
2021. dec. 19. 17:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Jajj úgy értettem hogy ilyen hamar elfogyasztás után.
2021. dec. 19. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy hogy érted, te nem érted, amit írok. A fél perccel ezelőtt elfogyasztott székely káposztától nyilván nem csinálod össze magad rögtön, mert kell némi idő, mire megemésztődik és átfut a több méternyi bélrendszeren. Tehát más okozta.
2021. dec. 19. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább attól lehetett hogy a káposzta helyet csinált magának és lentebb nyomta a székletedet.
2021. dec. 19. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem előzetesen konzerváló hőkezelésen átesett savanyított káposzta volt, akkor simán lehetett. A savanyított káposztában levő tejsav baktériumok ugyanis a főzés során nem mind pusztulnak el, hanem egy részük spórás formába megy át. Ezek pedig a vékonybélbe jutva kicsiráznak és gyors szaporodásnak indulnak és a béltartalom megfelelő alkotórészeit megerjesztik.
2021. dec. 19. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem ennek nem igazán van lényege ha egy vagy több napig nem kakál az ember. Ha utána is jön a kaki rendesen akkor már annak van lényege 🙂
2021. dec. 20. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Állagra milyen volt a székleted?
2022. szept. 19. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem például a székelykáposzta megfogja valamennyire a székletemet, még ha tejföllel is eszem
2022. szept. 30. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!