Káposztától durrogok?
Figyelt kérdés
A pasim anyukája főzött és ettem délután töltött káposztát, az utóbbi egy-két órában nagyon elkezdtem durrogni, kellemetlen szagúakat, amiatt lehet?
Szőlőt ettem még és dobostortát. (N)
2021. okt. 9. 20:36
1/11 anonim válasza:
Olyat fogsz fingani, hogy a szomszèd ki fogja hívni a katasztrófaelhàritókat!
2/11 anonim válasza:
K betűs ételek, puffasztanak. Káposzta, karalábé, karfiol stb stb. De a szőlő sem lehet kizáró ok a cukortartalma miatt, ha túlzásba estél. Elvégre a must is meghajtja a hast, ha sokat iszik az ember. Majd elmúlik...
3/11 A kérdező kommentje:
Szőlőből egy közepes jagyságú fürtöt ettem.
2021. okt. 9. 21:09
4/11 anonim válasza:
Ezek együttműködnek. Legalább lesz a bélflórádban tejsav baktérium, ami az egészség egyik alappillére.
5/11 anonim válasza:
Hát igen, a káposzta elég gyilkos tud lenni. 🤣
Ami ki akar jönni, az ki fog, aztán majd elmúlik.
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted a gyilkost? :)
2021. okt. 9. 21:53
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint a lanyok is szoktak pukizni!? :))) Ahogy mondani szoktak mifelenk: "inkabb ez jojjon ki mint a mento" :DDD
10/11 anonim válasza:
#9 minden ember pukizik csak nem minden lány vállalja fel a saját nemère nèzve 😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!