Miért van hasmenésünk a savanyú káposztától? Szinte mindig. Mit tesznek bele?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 14:48
3/6 anonim válasza:
Nekem nincs, azt meg, hogy nektek miért van, honnan tudjam.
Eleve nem tudja senki, hogy milyen káposztát esztek, és abba ki mit tett bele.
4/6 anonim válasza:
Jól át kell mosni. 2-3-szor. Nem tesznek bele semmit. Tele van hasznos tejsavbakteriumokkal, de lehet, hogy nektek az sok. A családban nekünk is volt ilyen.Mióta jól atoblitjuk, azóta nincs semmi gond.
5/6 A kérdező kommentje:
Tejsav??? Én sulyós laktózos vagyok. Lehet összefüggés?
2014. aug. 12. 13:05
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem, a laktóz az más. Ezek a tejsavbakteriumok eleve benne vannak a belrendszerben. A laktóz az tejcukor. Biztos, hogy nincs összefüggés, mondom, át kell mosni. Nálunk senki sem laktozerzekeny, mégis, amíg ki nem mostuk rendesen, elofordult hasmenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!