Próbáltatok már pizzára savanyú káposztát tenni?
Figyelt kérdés
Nem önálló feltétként, hanem ahogy rátesszük az almát, hagymát, ki mit. A minap erősen csábított a dolog, de féltem tőle, hogy olyan lesz, mint a főtt káposztás ételek, amiket egytől egyig utálok. De a nyers savanyú káposztát viszont nem.2014. febr. 15. 17:55
1/5 anonim válasza:
Elég undorítónak tűnik. :s De még sosem próbáltam, persze lehet, hogy jó. :D
2/5 anonim válasza:
Hát ezt még nem próbáltam, viszont imádom a pizza mellé a savanyúságot. (Bármilyet:kovi ubi,csalamádé, káposzta saláta, brassói saláta,,bármi jöhet)
3/5 anonim válasza:
Nem, de kellemes fosást....majd mesélj!
4/5 anonim válasza:
Mitől fosna? Szerintem nem lenne finom, mert megpuhulna nagyon, levet eresztene.
5/5 anonim válasza:
Azt nem, de nemrég találtam egy savanyú káposztás receptet, olajos magvakkal és tojással volt összekeverve. Na az annyira nem volt jó, mint a normál káposztás és kínai keles. A savanyú káposztát én is inkább nyersen kedvelem, úgy értékesebb (de nekem a főtt savanyú káposztásak is tetszenek, de a fent említett verzióban nem. Szerintem ugyanezt a hatást keltené tésztafélével, az olajos magos cuccok teljesen tésztaszerepet töltenek be nálam, kivéve, amikor mást, sokoldalúak, no).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!